Football Talk

Φερεντσβάρος: Σκόραρε δύο γκολ εκτός έδρας και ηττήθηκε, για πρώτη φορά την τελευταία δεκαετία!

Φερεντσβάρος: Σκόραρε δύο γκολ εκτός έδρας και ηττήθηκε, για πρώτη φορά την τελευταία δεκαετία!

Ένας αριθμός που το δίχως άλλο, δεν συντροφεύει τα ευρωπαϊκά της ταξίδια, έκανε την εμφάνισή του στην αναμέτρηση της Φερεντσβάρος απέναντι στην Γιουνγκ Μπόις στην Ελβετία (3-2), με τους Ούγγρους να ηττώνται, έχοντας βρει δίχτυα δύο φορές!

Σχετικά Άρθρα

Μία θετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Φερεντσβάρος απέναντι στην Γιουνγκ Μπόις στην έδρα της δεύτερης, με τους Ούγγρους να συμμετέχουν στο εντυπωσιακότερο ματς που έχει λάβει χώρα, ως στιγμής, στα play off του Champions League.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μπολί στο 14ο λεπτό, ισοφαρίστηκαν άμεσα, ευνοήθηκαν από την αποβολή του 25ου λεπτού αλλά αστόχησαν από τα ένtεκα βήματα, και εν τέλει κατέληξαν να μειώνουν σε… 3-2 στο 82’ και να αισθάνονται ικανοποιημένοι, μιας και επρόκειτο για το πρώτο ματς του εν λόγω ζευγαριού.

Παρόλα αυτά, η αναμέτρηση απέναντι στην Γιουνγκ Μπόις αποτέλεσε μόλις την τρίτη φορά που η Φερεντσβάρος σημειώνει δύο γκολ εκτός έδρας, σε ευρωπαϊκό της ταξίδι, την τελευταία δεκαετία, και την… πρώτη που δεν κερδίζει όταν αναδεικνύει τις επιθετικές αρετές της.

Οι δύο προηγούμενες άλλωστε έλαβαν χώρα το 2011-12 απέναντι στην Ουλίσες (0-2), και πριν από δύο χρόνια (Ιούλιος του 2019), απέναντι στην Λουντογκόρετς (2-3), όπου οι Ούγγροι πέτυχαν για πρώτη φορά τρία γκολ σε αναμέτρηση που βρίσκεται μακριά από το Groupama Arena!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης