Football Talk

Champions League: Ημέρα των γηπεδούχων – Ματσάρα στην Ελβετία με νικήτρια τη Γιανγκ Μπόις (video)

Champions League: Ημέρα των γηπεδούχων – Ματσάρα στην Ελβετία με νικήτρια τη Γιανγκ Μπόις (video)

Σπουδαίες αναμετρήσεις -όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει- μας επιφύλασσε ακόμα μια Ευρωπαϊκή βραδιά στο Champions League, με τους γηπεδούχους να έχουν την... τιμητική τους και να επικρατούν.

Σπουδαίες νίκες πανηγύρισαν οι Μπενφίκα, Γιανγκ Μπόις και Μάλμε, οι οποίες κέρδισαν τα πρώτα παιχνίδια για τα Play Offs του UEFA Champions League στις έδρες τους και έκαναν σημαντικό «βήμα» για τις προκρίσεις τους στους ομίλους.

Αρχικά, η ομάδα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου κέρδισε με 2-1 την Αϊντχόφεν, ξεκινώντας ιδανικά το ματς, ανοίγοντας νωρίς το σκορ με τον Ράφα Σίλβα στο 10ο λεπτός της αναμέτρησης. Μάλιστα, λίγο πριν φτάσουμε στη λήξη του α’ μέρους οι «αετοί» διπλασίασαν τα τέρματά τους με κοντινή προβολή του Βάιγκλ στο 41' μετά από κόρνερ, με τον Γερμανό χαφ να εκμεταλλεύεται την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Ολλανδοί έβγαλαν αντίδραση, μειώνοντας στο 51ο λεπτό με ωραία ενέργεια και σουτ του Γκάκπο, χωρίς, όμως, να αλλάζει κάτι παραπάνω.

Απίστευτη ματσάρα στην Ελβετία!

Συγκλονιστικό ήταν το παιχνίδι που διεξήχθη στην Ελβετία, με την Γιανκς Μπόις να επικρατεί εν τέλει με 3-2 της Φερεντσβάρος! Ένα ματς το οποίος είχε συνολικά 5 γκολ, αποβολή και χαμένο πέναλτι, με τους Ελβετούς εν τέλει να παίρνουν το προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού αγώνα.

Οι Ελβετοί -που έπαιζαν από το 25' με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Χέφτι- άνοιξαν το σκορ με τον Μπολί στο 14’, ωστόσο ο Ελία στο 16' έφερε το ματς στα ίσα. Οι γηπεδούχοι αν και με παίκτη λιγότερο πέτυχαν δυο γκολ με τον Σιέρο στο 40' και τον Γκαρθία στο 65'. Ο Μπολί στο 82' έβαλε τη Φερεντσβάρος ξανά στο... κόλπο, όμως, η ισοφάριση δεν μπόρεσε να έρθει.

«Καθάρισε» από νωρίς η Μάλμε

Σημαντικό βήμα για την πρόκριση έκανε και η Μάλμε, η οποία επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση 2-0 της Λουντογκόρετς. Οι Σουηδοί είχαν τον έλεγχο καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ανοίγοντας το σκορ στο 26' με τον Μπιρμάντσεβιτς, ενώ στο 61ο λεπτό, ο Μπέργκετ διαμόρφωσε το τελικό σκορ με κοντινή προβολή.


Τα αποτελέσματα της Τετάρτης 18 Αυγούστου:

Μπενφίκα-Αϊντχόφεν 2-1 (11' Σίλβα, 42' Βάιγκλ / 52' Γκάκπο)

Μάλμε-Λουντογκόρετς 2-0 (26' Μπιρμάντσεβιτς, 61' Μπέργκετ)

Γιανγκ Μπόις-Φερεντσβάρος 3-2 (16' Ελία, 40' Σιέρο, 65' Γκαρσία / 14' 82' Μπολί).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης