Football Talk

Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ 5-0: Θρίαμβος για τους «πολίτες» - Κλάματα για τους «κανονιέρηδες» (video)

Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ 5-0: Θρίαμβος για τους «πολίτες» - Κλάματα για τους «κανονιέρηδες» (video)
Με το επιβλητικό 5-0 η Μάντσεστερ Σίτι ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Άρσεναλ για την 3η αγωνιστική και συνεχίζει λαμπρή τον δρόμο της στον δύσκολο δρόμο της Premier League!

Η Μάντσεστερ Σίτι επιβλήθηκε της Άρσεναλ 5-0, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Premier League και έκανε τα πράγματα χειρότερα στο στρατόπεδο των «κανονιέρηδων»! Οι «πολίτες» ήταν σαφώς ανώτεροι και επικράτησαν άνετα των φιλοξενούμενων που αγωνίστηκαν για σχεδόν μία ώρα με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω της αποβολής του Τσάκα. Επιπλέον οι Λονδρέζοι με την ήττα αυτή, έγραψαν το χειρότερο ξεκίνημα της στο αγγλικό πρωτάθλημα από το 1954!

Η Μάντσεστερ Σίτι μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 7ο λεπτό με την κεφαλιά του Γκιουντογκάν, μετά από την ολιγωρία της άμυνας των κανονιέρηδων και την κακή αντίδραση του Λένο

Μόλις 5 λεπτά αργότερα, η άμυνα της Άρσεναλ λειτούργησε ξανά λάθος και ο Φεράν Τόρες από κοντά έκανε το 2-0, σε μία φάση που οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για φάουλ πάνω στον Τσέιμπερς.

Στο 35ο λεπτό, ο Τσάκα θα κάνει ένα σκληρό τάκλιν πάνω στον Κανσέλο, με τον Ελβετό να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα και να παίρνει την άγουσα προς τα αποδυτήρια, αφήνοντας την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για τους φιλοξενούμενους όταν στο 43ο λεπτό, ο Γκρίλις έκανε την επέλαση από τα αριστερά γύρισε τη μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής, εκεί που ο Ζεσούς την έσπρωξε στα δίχτυα για το 3-0.

Οι «πολίτες» δεν άργησαν να βρουν το 4ο γκολ, αφού στο 53ο λεπτό, ο Ρόδρι με ένα πολύ όμορφο σουτ θα κερδίσει τον Λένο και θα γράψει το 4-0 και τους οπαδούς της Άρσεναλ να χειροκροτούν ειρωνικά την ομάδα τους. Στο 84’ ο Φεράν Τόρες με όμορφη κεφαλιά θα κάνει δύο τα προσωπικά του τέρματα και θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 5-0 που αποτέλεσε και το τελικό σκορ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης