Football Talk

Γιώργος Κουτρουμπής: Τα πέναλτι του κεντρικού αμυντικού συνήθως… κοστίζουν, και η Ούιπεστ ηττήθηκε!

Γιώργος Κουτρουμπής: Τα πέναλτι του κεντρικού αμυντικού συνήθως… κοστίζουν, και η Ούιπεστ ηττήθηκε!

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Γιώργος Κουτρουμπής, ο οποίος αγωνίζεται στην Ουγγαρία με την φανέλα της Ούιπεστ, αποτελεί βασικό μέλος της ενδεκάδας της ομάδας του, αλλά στην πρόσφατη αναμέτρησή της με την Πάκσι (2-1), υπέπεσε σε πέναλτι… έναν χρόνο μετά και δεν κατάφερε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Σχετικά Άρθρα

Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για έναν από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος της Ουγγαρίας, και έναν κεντρικό αμυντικό που ανέκαθεν διακρινόταν για τις αμυντικές αρετές του, σε συνδυασμό με την ικανότητα που τον διέπει, ως προς την δημιουργία του παιχνιδιού.

Τα στοιχεία αυτά τον έχουν καταστήσει απαραίτητο για την Ουίπεστ, με τον Γιώργο Κουτρουμπή να είναι βασικός και αναντικατάστατος, και να μην έχει χάσει ούτε ένα λεπτό συμμετοχής στα εννέα πιο πρόσφατα ματς της ομάδας του.

Παρόλα αυτά, η ασταθής εικόνα της Ούιπεστ, κάποια στιγμή θα τον επηρέαζε… Έτσι και έγινε! Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός υπέπεσε σε πέναλτι, η Πάκσι το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο, και το τελικό 2-1, είχε ως συνέπεια να θεωρηθεί ο έμπειρος στόπεραρνητικός πρωταγωνιστής.

Το πέναλτι που έκανε αποτελεί το τρίτο του την τελευταία διετία. Το πιο πρόσφατο, πριν από αυτό επί ουγγρικού εδάφους ήταν στα Play Off της Super League, το 2020, όπου ανέτρεψε τον Αχμέντ Χασάν του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο και ο Κώστας Φορτούνης το αξιοποίησε (1-3 υπέρ των Ερυθρολεύκων το τελικό σκορ), ενώ «εκτός ελληνικής πραγματικότητας», το εν λόγω σκηνικό είχε επαναληφθεί το 2019, όπου ο Κουτρουμπής αντίκρισε την κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα εντός περιοχής, στην ήττα της Κονκόρντια με 2-1 από την Βολουντάρι με 2-1!

Απεναντίας η τελευταία φορά που υπέπεσε σε παράβαση αλλά η ομάδα του «γλύτωσε» χρονολογείται το 2018 στην αναμέτρηση της  Γάνδης απέναντι στην Σταντάρ Λιέγης (1-3), με τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό να έχει για προπονητή του τον γνώριμο στο ελληνικό κοινό, Σα Πίντο!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης