Πρόσωπα

Δημήτρης Γούτας: Δύο γκολ στο ίδιο ματς, για πρώτη φορά στην καριέρα του, με την φανέλα της Σίβασπορ!

Δημήτρης Γούτας: Δύο γκολ στο ίδιο ματς, για πρώτη φορά στην καριέρα του, με την φανέλα της Σίβασπορ!

Ένα ματς που αναμφίβολα δύσκολα θα λησμονήσει, όσα χρόνια και αν περάσουν, βίωσε ο Δημήτρης Γούτας στην Τουρκία με την φανέλα της Σίβασπορ, με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό να σκοράρει δύο φορές, για πρώτη φορά στην καριέρα του στο ίδιο ματς, και να «γράφει» ιστορία, στην ισοπαλία της ομάδας του με 2-2 απέναντι στην Γκοζτέπε!

Μία ηγετική εμφάνιση, σε κάθε γραμμή του γηπέδου, πραγματοποίησε ο Δημήτρης Γούτας, στην αναμέτρηση της Σίβασπορ απέναντι στην Γκοζτέπε, με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό να βρίσκει δίχτυα από μία φορά σε κάθε ημίχρονο, και να συμβάλλει τα μέγιστα στην ισοπαλία της ομάδας του (2-2), βιώνοντας μία πρωτόγνωρη για αυτόν κατάσταση.

Με τα δύο γκολ που πέτυχε άλλωστε, ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Ατρομήτου, έφτασε τα 19 στην καριέρα του σε όλες τις διοργανώσεις (πρώτη φορά δύο σε ένα ενενηντάλεπτο), και τα τέσσερα στο εξωτερικό, με το 50% αυτών να έχει επιτευχθεί στο ίδιο ματς, και όλα να έχουν λάβει χώρα στην έδρα που αγωνίζεται η ομάδα του!

Παράλληλα, ο Γούτας δεν έχει ηττηθεί σε καμία από τις τέσσερις αυτές περιπτώσεις, ενώ συνολικά έχει χάσει μόλις δύο φορές σε παιχνίδι που βρήκε δίχτυα!

Ένα ιστορικό βράδυ για τον έμπειρο στόπερ, που επέστρεψε στην ενδεκάδα της Σίβασπορ, διέκοψε το σερί των τεσσάρων διαδοχικών ηττών της και δικαιολόγησε τον λόγο που θεωρείται απαραίτητος, με τους Τούρκους να δέχονται γκολ και στα πέντε ματς που απουσίασε!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης