Football Talk

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Ανακοίνωσε τον Γιάκιτς - Παραμένει ο Κόστιτς

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Ανακοίνωσε τον Γιάκιτς - Παραμένει ο Κόστιτς
Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, απέκτησε δανεικό από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, τον 20χρονο αμυντικό μέσο Κρίστιαν Γιάκιτς.
Σχετικά Άρθρα

Ενισχύθηκε στα… μετόπισθεν η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία θα είναι αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League.

Οι «αετοί» απέκτησαν δανεικό από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, τον 20χρονο αμυντικό μέσο Κρίστιαν Γιάκιτς, ο οποίος παρουσιάστηκε επίσημα και πήρε την φανέλα με τον αριθμό 6.

Ανατροπή με Κόστιτς!

Παράλληλα, ανατροπή είχαμε στο μεταγραφικό… σίριαλ με τον Φίλιπ Κόστιτς, καθώς ο Σέρβος εξτρέμ είναι πια πολύ πιθανό να παραμείνει στους «αετούς»

Συγκεκριμένα, ενώ σήμερα αναμένονταν οι τελικές επαφές με τη Λάτσιο ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στους «λατσιάλι», με δηλώσεις του στη «Bild» ο αθλητικός διευθυντής των Ιταλών, Ίγκλι Τάρε, γνωστοποίησε πως ο παίκτης δεν είναι προς πώληση.

«Είμαι έκπληκτος, καθώς τώρα η Άιντραχτ μας είπε ότι ο παίκτης δεν είναι προς πώληση και ότι δεν είναι πια θέμα χρημάτων. Εμένα μου είχε φανεί διαφορετικά τις προηγούμενες μέρες. Δεν μου είχαν δώσει την εντύπωση ότι δεν πωλείται. Ήμασταν πρόθυμοι να διαπραγματευτούμε νέα τιμή, αλλά δεν έφτασε εκεί η κουβέντα», ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης