Football Talk

Ολυμπιακός: 2+4 αποχωρήσεις από το ρόστερ!

Ολυμπιακός: 2+4 αποχωρήσεις από το ρόστερ!

Τελευταία μέρα στο μεταγραφικό «παράθυρο» του καλοκαιριού και μπορεί το βάρος στον Ολυμπιακό να έχει πέσει στις προσθήκες, ωστόσο την ίδια ώρα ολοκληρώνονται και αρκετές συμφωνίες για να… αδειάσει το ρόστερ.

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» συμφώνησαν με την Λουκέρνη για τον μονοετή δανεισμό του Νίκολα Τσούμιτς με τον Σέρβο εξτρέμ να συνεχίζει στο ελβετικό πρωτάθλημα παρά το έντονο ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα. Την ίδια ώρα ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ, παρά τις προτάσεις από Γερμανία και Πολωνία, θα συνεχίσει την καριέρα του στην αγγλική Τσάμπιονσιπ και την Νοτιγχαμ Φόρεστ.

Στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται και ο Λαζάρ Ραντζέλοβις καθώς οι προσθήκες των Ονιεκούρου και Ρόνι Λόπες δεν του επιτρέπουν χρόνο συμμετοχής που θα βοηθούσε στην εξέλιξη του. Για τον Σέρβο εξτρέμ υπάρχουν πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται και όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες.

Ομάδες από την Ιταλία και από την Ισπανία ενδιαφέρονται για τον Φράνκο Σολδάνο που επίσης διανύει τις τελευταίες μέρες του στους Πειραιώτες, ενώ σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του βρίσκεται και ο Γιάννης Μασούρας που πέρσι ήταν δανεικός στην πολωνική Γκόρνικ.

Από κει και πέρα, αυτή την ώρα η πιο πιθανή πώληση των «ερυθρόλευκων» είναι ο Αχμέντ Χασάν. Ο διεθνής Αιγύπτιος επιθετικός απασχολεί αρκετές ομάδες από την Τουρκία, την Ρωσία, αλλά και την γαλλική Μονπελιέ. Με τον χρόνο να πιέζει, οι Γάλλοι μάλλον πρέπει να βιαστούν καθώς ακόμα δεν έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση, ενώ όσων αφορά στους άλλους ενδιαφερομένους, στην Τουρκία και στην Ρωσία η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 8 Σεπτέμβρη.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης