Football Talk

Αντάμα Τραορέ: Αξίζει να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της Γουλβς;

Αντάμα Τραορέ: Αξίζει να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της Γουλβς;

Πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με την Γουλβς φαίνεται πως βρίσκεται ο Αντάμα Τραορέ, με τον Ισπανό να σκέφτεται να αποδεχθεί την πρόταση ανανέωσης της ομάδας του, με αποτέλεσμα να κερδίσει ένα ιδιαίτερο υψηλό συμβόλαιο που πολλοί αναρωτιούνται αν… αξίζει!

Σχετικά Άρθρα

Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για έναν από τους πιο πολυσυζητημένους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Premier League. Και όχι αδικαιολόγητα. Ο όγκος που διαθέτει τον κάνει ξεχωριστό, ενώ η εκρηκτικότητα που τον χαρακτηρίζει γίνεται εντυπωσιακή, κάθε φορά που ο Αντάμα Τραορέ αποφασίζει να πετάξει την μπάλα μπροστά, προκειμένου να δημιουργήσει χώρο για τον εαυτό του.

Η ικανότητά του να αγωνίζεται με πλάτη είναι εξαιρετική, με την αδυναμία του παρά ταύτα να είναι γνωστή, και να ονομάζεται… γκολ. Εκεί υστερεί ο μεγαλόσωμος εξτρέμ. Δεν σκοράρει συχνά, μετρά μόλις 10 γκολ σε 135 συμμετοχές, και έχει δημιουργήσει 18 τέρματα, αλλά κανένα φέτος.

Η Γουλβς άλλωστε αποτελεί μία από τις τρεις ομάδες που δεν έχουν συγκεντρώσει κανέναν βαθμό στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, και μία από τις δύο μαζί με την Άρσεναλ που δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν, παρά τις 65 τελικές προσπάθειες που έχουν πραγματοποιήσει, με τις 15 εξ’ αυτών να βρίσκουν εστία!

Μερίδιο ευθύνης στην επιθετική δυστοκία των «λύκων» έχει σαφώς και ο Αντάμα Τραορέ, με τον Ισπανό να αστοχεί σε τετ-α-τετ απέναντι στην Ούγκο Γιορίς, στην ήττα της Γουλβς με 1-0 στο Μολινό!

Όπως και να έχει όμως η συμβολή του στην αγωνιστική εικόνα του συνόλου του Μπρόυνο Λάζε είναι καταλυτική. Στο ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάθε καλή προσπάθεια των γηπεδούχων προέκυψε από δική του ενέργεια, ενώ και στην πρεμιέρα, η Γουλβς ήταν θετικότατη με τον Αντάμα Τραορέ να δημιουργεί καταστάσεις, και την αστοχία των υπολοίπων να μην του επιτρέπουν να κάνει 19 τις ασίστ του.

Αυτός είναι και βασικός λόγος που η διοίκηση της Γουλβς αναμένεται να του καταθέσει νέα πρόταση συνεργασίας, σκοπεύοντας να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή της, με 200.000 λίρες την εβδομάδα, παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον των Λίβερπουλ και Τότεναμ, του πρώην προπονητή του, Νούνο Εσπιρίτο Σάντο.

Το διπλάσιο χρηματικό ποσό δηλαδή από τον Ζοάο Μουτίνιο, που την δεδομένη χρονική στιγμή αμείβεται με τα περισσότερα.
adama-traore-wolverhampton-wanderers-1598959842-46505_1.jpg

Η ερώτηση όμως που προκύπτει από την εν λόγω σκέψη είναι αν ο Αντάμα Τραορέ αξίζει ένα τέτοιο συμβόλαιο. Αν ένα τόσο καλοδουλεμένο σώμα αξίζει 200.000 λίρες ή αν οι αριθμοί του στην στατιστική υπηρεσία, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το περσινό «μηδέν» σε γκολ και ασίστ μέχρι τα Χριστούγεννα, κρίνονται περισσότεροι σημαντικοί. Η απάντηση θα δοθεί από την διοίκηση της Γουλβς άμεσα…

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης