Football Talk

Μίλαν – Λάτσιο 2-0: Ρέμπιτς σέρβιρε, Λεάο και Ιμπραΐμοβιτς σκόραραν! (video)

Μίλαν – Λάτσιο 2-0: Ρέμπιτς σέρβιρε, Λεάο και Ιμπραΐμοβιτς σκόραραν! (video)

Η Μίλαν πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση στο Σαν Σίρο και με τον Ρέμπιτς να «μοιράζει» γκολ, επικράτησε της Λάτσιο με 2-0 διατηρώντας το απόλυτο νικών που έχει στο πρωτάθλημα!

Ποιος είδε τη Μίλαν και δεν την φοβήθηκε! Η αρμάδα Στέφανο Πιόλι έδωσε συνέχεια στο εκπληκτικό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, όπου έχει το τρία στα τρία, έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ και πλέον βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος, μόνη πρώτη, αφού έχει καλύτερη συγκομιδή τερμάτων από τη Νάπολι!

Βέβαια, εκκρεμεί η αναμέτρηση της Ρόμα με τη Σασουόλο (12/09, 21:45), που αν την κερδίσουν οι Ρωμαίοι θα περάσουν αυτοί πρώτοι!

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία άνηκε στους «ροσονέρι», αλλά ο Λεάο δεν κατάφερε να νικήσει τον Πέπε Ρέινα στο 25ο λεπτό, όταν η κεφαλιά του Βραζιλιάνου πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό του δοκάρι. Ωστόσο, είκοσι λεπτά αργότερα, ο ίδιος πρωταγωνιστής άνοιξε το σκορ με μία όμορφη ενέργεια, που ξεκίνησε από τον χώρο του κέντρου και αφού συνεργάστηκε με τον Άντε Ρέμπιτς, την τελείωσε εντός περιοχής με ψύχραιμο τελείωμα!

Με τις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου να ορίζονται στα έξι λεπτά, η Μίλαν είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της στην «εκπνοή» από το σημείο του πέναλτι, ωστόσο ο Φρανκ Κεσιέ που ανέλαβε την εκτέλεση αστόχησε και το 1-0 παρέμεινε ως σκορ του πρώτου μέρους!

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ό,τι δεν κατάφερε ο Κεσιέ, το έφερε η επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στους αγωνιστικούς χώρους! Ο Σουηδός σούπερ σταρ πέρασε στο ματς στο 60ο λεπτό, στη θέση του σκόρερ Λεάο, και μόλις επτά λεπτά μετά, άνοιξε το σκορ με περίσσεια άνεση, από το έτοιμο γκολ που του πρόσφερε ο Ρέμπιτς.

Από εκείνο το χρονικό σημείο και έπειτα ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά. Ο «ορεξάτος» καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς, Ρέμπιτς, με ακόμα μία καλή του ενέργεια δημιούργησε και πάλι τις προϋποθέσεις για τον Ιμπραΐμοβιτς, αλλά το σουτ του κατέληξε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Ρέινα.

Οι πολλές αλλαγές δεν άφησαν να αποκτήσει και πάλι ευκαιρίες το παιχνίδι και μοιραία δεν άλλαξε κάτι μέχρι την ολοκλήρωση του παιχνιδιού. Το πιο αξιόλογο ήταν η αποβολή του Μαουρίτσιο Σάρι από τον διαιτητή της αναμέτρησης μετά το τελικό σφύριγμα!


Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Καλάμπρια, Τομόρι, Ρομανιόλι, Ερνάντεζ, Κεσιέ (61’ Μπακαγιόκο), Τονάλι, Φλορέντσι (61’ Σαλεμάκερς), Ντίαζ (80’ Μπάλο Τουρέ), Λεάο (60’ Ιμπραΐμοβιτς), Ρέμπιτς

ΛΑΤΣΙΟ: Ρέινα, Μάρουσιτς (64’ Λατσάρι), Λουίζ Φελίπε, Ατσέρμπι, Χισάι, Μιλίνκοβιτς Σάβιτς (74’ Μπάσιτς), Λούκας Λέιβα, Λουίζ Αλμπέρτο, Πέδρο (84’ Μόρο), Ιμόμπιλε (84’ Μουρίτσι) , Άντσερσον (64’ Ζακάνι)

Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης