Football Talk

Βλάνταν Μιλόγεβιτς: «Χωρίς πολλά λόγια, ταπεινότητα και συνεχίζουμε τη δουλειά» (video)

Βλάνταν Μιλόγεβιτς: «Χωρίς πολλά λόγια, ταπεινότητα και συνεχίζουμε τη δουλειά» (video)
Ο προπονητής της ΑΕΚ σχολίασε την εικόνα της ομάδας του μετά τη νίκη με 3-0 επί του Ιωνικού στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα επικρατώντας με 3-0 επί του Ιωνικού. Ο προπονητής της Ένωσης, Βλάνταν Μιλόγεβιτς μίλησε μετά το τέλος του αγώνα κα τη νίκη και την εικόνα της ομάδας του.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του:

«Πάντα υπάρχουν θετικά και αρνητικά στο παιχνίδι. θέλαμε αυτή τη νίκη, για… χίλιους λόγους. Αυτή η 11άδα κι αυτοί που έπαιξαν μπορεί να μην έχουν παίξει ξανά μαζί ποτέ. Θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια γιατί κάνουν μεγάλη προσπάθεια στις προπονήσεις. Έχουμε παίκτες με ποιότητα. Έχουν πνεύμα νικητή. Προέρχονται από μεγάλες ομάδες. Έχουμε 24-25 ισάξιους παίκτες στην προπόνηση. Οποίον κι αν βάλετε δεν θα κάνατε λάθος. Με ευχαριστεί αυτό. Συνεχίζουμε δουλειά και ταπεινότητα. Είναι ωραίο όταν κερδίζεις, όμως υπάρχει και η επόμενη ημέρα».

Για την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου και τον Τσούμπερ;

«Δεν θέλω να μιλήσω για παίκτες. Ήρθε προχθές ο Τσούμπερ. Με δυο προπονήσεις και «κούμπωσε». Έχουμε κι άλλους. Τον Γέβτιτς για παράδειγμα. Υπάρχουν και οι τραυματίες που κάνουν τα πάντα για να γυρίσουν γρήγορα και καλά. Να πω και ένα μπράβο στο ιατρικό τιμ. Χωρίς πολλά λόγια, ταπεινότητα και συνεχίζουμε τη δουλειά».



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης