Football Talk

Champions League, Βιγιαρεάλ - Αταλάντα 2-2: Ματς ακατάλληλο για «καρδιακούς» στο λα Κεράμικα! (video)

Champions League, Βιγιαρεάλ - Αταλάντα 2-2: Ματς ακατάλληλο για «καρδιακούς» στο λα Κεράμικα! (video)

Η Αταλάντα αποδείχθηκε πολύ «σκληρή» για να ηττηθεί από τη Βιγιαρεάλ, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, με το τελικό 2-2 να μοιάζει το πιο δίκαιο σκορ και για τις δύο ομάδες! Με δέκα παίκτες τελείωσαν το ματς οι γηπεδούχοι, λόγω αποβολής του Κοκλέν στο 84'!

Ένα παιχνίδι για γερά νεύρα πραγματοποιήθηκε στο λα Κεράμικα της Ισπανίας, αφού Αταλάντα και Βιγιαρεάλ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2!

Οι «Μπεργκαμάσκι» πήραν νωρίς κεφάλι στο σκορ με τον Φρόιλερ (6’), όταν ο Ντουβάν Ζαπάτα από συνήθης «εκτελεστής» έγινε δημιουργός. Ο Κολομβιανός επιθετικός κοντρόλαρε την μπάλα, την έσπασε στον Φρόιλερ και αυτός με εξαιρετικό σουτ -και τη βοήθεια του δοκαριού- έγραψε το 1-0!


Η Αταλάντα λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματά της δύο λεπτά αργότερα, αλλά ο Ρούλι είχε απάντηση στο σουτ του Γκόσενς! Αντ’ αυτού, η Βιγιαρεάλ έφερε το ματς στα ίσα έξι λεπτά πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος με τον Τριγκέρος με πλασέ από κοντά!


Η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου επιφύλασσε μία μεγάλη ευκαιρία, ώστε η Αταλάντα να πάρει και πάλι «κεφάλι» στο σκορ, αλλά η προσπάθεια του Ντουβάν Ζάπατα στο 54ο λεπτό, σταμάτησε στο δοκάρι!

Ό,τι δεν κατάφεραν οι Ιταλοί, το έπραξε η Βιγιαρεάλ με τον Νταντζούμα στο 73’, ο οποίος ολοκλήρωσε την ανατροπή για την ομάδα του.


Η ομάδα του Γκασπερίνι δεν είχε πει, όμως, την τελευταία της λέξη! Ο Γκόσενς στο 83ο λεπτό, έφερε την αναμέτρηση και πάλι στα ίσα, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Μίραντσουκ!

Ένα λεπτό μετά, ο Κοκλέν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ωστόσο η εξέλιξη αυτή δεν άλλαξε τίποτα και το 2-2 παρέμεινε ως τελικό σκορ!


Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Βιγιαρεάλ: Ρούλι, Φόιτ, Αλμπιόλ, Τόρες, Αλφόνσο Πεντράθα (88’ Μάριο Γκασπάρ), Παρέχο, Καπουέ (60’ Κοκλέν), Τριγκέρος (60’ Γκόμεζ), Μορένο, Ντία (61’ Νταντζούμα), Πίνο (72’ Μορένο)

Αταλάντα: Μούσο, Τολόι, Παλομίνο, Τζιμσίτι (61’ Ντεμιράλ), Τζαπακόστα, Ντε Ρουν (70’ Κοπμάινερς), Φρόιλερ, Γκόσενς, Πεσίνα (79’ Μίραντσουκ), Μαλινόφσκι (71’ Πάσαλιτς), Ζαπάτα (70’ Ίλισιτς)


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 6ου ΟΜΙΛΟΥ (αγώνες, βαθμοί, γκολ)
1. Γιανγκ Μπόις   1   3   (2-1)
2. Αταλάντα    1   1   (2-2)
3. Βιγιαρεάλ    1   1   (2-2)
4. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ   1   0   (1-2)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (29/09)
Αταλάντα - Γιανγκ Μπόις 19:45
Βιγιαρεάλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 22:00

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης