Football Talk

Ολυμπιακός – Αντβέρπ 2-1: Ποδαρικό στους ομίλους με λυτρωτή τον Ρέαμπτσιουκ! (video)

Ολυμπιακός – Αντβέρπ 2-1: Ποδαρικό στους ομίλους με λυτρωτή τον Ρέαμπτσιουκ! (video)

Με το «δεξί» ξεκίνησε το ταξίδι του στους ομίλους του Europa League, ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε με 2-1 της Αντβέρπ μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Σχετικά Άρθρα

Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε και μπήκε στους ομίλους του Europa League με τον καλύτερο τρόπο, νικώντας την Αντβέρπ με 2-1. Απίστευτο γκολ-νίκης ο Ρέαμπτσιουκ

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυναμικά στο ματς και πίεσε ψηλά από την πρώτη στιγμή την Αντβέρπ, περιμένοντας το λάθος.
Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τις δύο πρώτες ευκαιρίες του αγώνα με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Μαντί Καμαρά, χωρίς να ανησυχήσουν τους Βέλγους μέχρι το πρώτο 20λεπτο.

 

Ο Παπέ Αμπού Σισέ ήταν εκείνος που έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα. Συγκεκριμένα, ο Μπουχαλάκης έκανε το φάουλ, ο Σενεγαλέζος στόπερ πετάχτηκε στην περιοχή αλλά η κεφαλιά του πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Αντίθετα, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, χωρίς το γκολ να μετρήσει. Ο Μαροκινός πέτυχε ένα «σπάνιας» ομορφιάς γκολ, αλλά στο VAR φάνηκε πως ήταν οριακά εκτεθειμένος. Έτσι έληξε και το πρώτο μέρος, στη λευκή ισοπαλία.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν πιο δυναμικά και κατάφεραν να βρουν το πολυπόθητο γκολ. Ο Μαντί Καμαρά έκανε μία εξαιρετική σέντρα, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί νίκησε στον αέρα τον στόπερ της Αντβέρπ και έβαλε μπροστά στο σκορ τον Ολυμπιακό στο 53ο λεπτό.

Οι «ερυθρόλευκοι», έπειτα από το γκολ, κράτησε την ισορροπία, με την Αντβέρπ να παλεύει να βρει κενούς χώρους για να επιτεθεί. Τελικά, κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Μπένσον έβγαλε την σέντρα και ο Σαμάτα με κεφαλιά νίκησε τον Βατσλίκ για το 1-1 στο 75ο λεπτό.

Οι Βέλγοι «πάγωσαν» τον ρυθμό μετά το τέρμα τους, με τον Ολυμπιακό να έχει ξεμείνει από ενέργεια για να βρει το δεύτερο γκολ. Αυτό, το βρήκε χάρη σε ένα απίστευτο τέρμα του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Ο νεαρός μπακ είχε προωθηθεί στην περιοχή, ο Βρουσάι του έστρωσε τη μπάλα και με ένα απίστευτα δυνατό σουτ, νίκησε τον Μπουτέζ για το 2-1, στο 88ο λεπτό. Παράλληλα, πέτυχε το παρθενικό του τέρμα στον Ολυμπιακό και σε ευρωπαϊκή διοργάνωση!

Ένα γκολ που χάρισε τους τρεις βαθμούς στους «ερυθρόλευκους» και μία πολύ καλή πρεμιέρα στους ομίλους του Europa League, την ίδια στιγμή, που το άλλο ματς του ομίλους, ανάμεσα στη Άιντραχτ Φρανκφούρτης και τη Φενέρμπαχτσε, έμεινε στο 1-1.

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Βατσλίκ, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά (76' Βαλμπουενά), Μ. Καμαρά (81' Κούντε), Μπουχαλάκης, Α. Καμαρά (81' Βρουσάι), Αραμπί (88' Μπα), Ονιεκούρου (81' Τικίνιο).

Αντβέρπ (Μπράιαν Ρίσκε): Μπουτέζ, Μπατάγιε, Ντε Λαέτ, Αλμέιδα, Μπούτα, Ναϊνγκολάν (67' Γκέρκενς), Φίσερ, Μιγιόσι (67' Μπενσόν), Σαμάτα, Βερστρέτε, Φρέι (79' Έγκεσταϊν)

Βαθμολογία 4ου ομίλου:

1. Ολυμπιακός 1 3 (2-1)

2. Φενέρμαχτσε 1 1 (1-1)

3. Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1 1 (1-1)

4. Αντβέρπ 1 0 (1-2)

Επόμενη αγωνιστική (30/09):

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός (19:45)

Αντβέρπ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης (19:45)

Νότης Χάλαρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης