eSports & Games

FaZe Clan: Οργανώνει στο Twitch με τον Seth Rogen stream φιλανθρωπικού χαρακτήρα για το Alzheimer

FaZe Clan: Οργανώνει στο Twitch με τον Seth Rogen stream φιλανθρωπικού χαρακτήρα για το Alzheimer

Σήμερα στις 9:00 το μεγάλο event μαζί με τον Seth Rogen και την Lauren Miller Rogen.

Σχετικά Άρθρα

Σε άλλη μια πρωτοποριακή κίνηση θα προβεί ο επιτυχημένος eSports Οργανισμός. Συγκεκριμένα, η FaZe Clan ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί με το γνωστό ηθοποιό Seth Rogen αλλά και τη συνάδελφο του, Lauren Miller Rogen, με σκοπό τη διοργάνωση ενός φιλανθρωπικού event.

Η εκδήλωση θα προβληθεί μέσω streaming και θα στηρίζεται στο HFC, που είναι ένα κωμικό show του Rogen με στόχο την ευαισθητοποίηση και τη χρηματοδότηση για τη φροντίδα νοσούντων από Alzheimer. Μάλιστα, το Hilarity for Charity είχε προβληθεί και στο Netflix τον Απρίλιο του 2018.

AAAABV5zCOjHNHofl8vJgrJckGz4bYuizr5YG-DmTVFPbpRF3GY-XhKtFnnS_aDWbKtiY6R3lIGaNJw1pgEZWJXdd33z6Gcu.jpg

To stream θα φιλοξενηθεί από το επίσημο κανάλι της FaZe στο Twitch.tv. Θα υπάρχουν και guest καλεσμένοι όπως ο gamer, Adin Ross, αλλά και ο Mike Majlak, υπεύθυνος marketing του Youtuber, ηθοποιού, influencer, παραγωγού και επαγγελματία boxer, Logan Paul. To event θα προβληθεί σήμερα (17/06) στις 9 μ.μ. ώρα Ελλάδας.

Οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν απευθείας δωρεές ή να στηρίξουν την προσπάθεια αγοράζοντας τα επίσημα προϊόντα της εκδήλωσης. Τα έσοδα θα συλλέξει το ταμείο της HFC που συνεργάζεται με την Tiltify, ιστοσελίδα που αφορά αποκλειστικά τέτοιου είδους φιλανθρωπικά events.

Η FaZe Clan έχει δείξει κι άλλες φορές αντίστοιχη ευαισθησία, αποδεικνύοντας ότι είναι κάτι παραπάνω από ένας πολύ επιτυχημένος Οργανισμός στο χώρο των eSports. Ενδεχομένως, αυτό το κοινωνικό πρόσωπο να αναγνώρισε και το Sports Illustrated, όταν την παρουσίασε στο εξώφυλλο του, χρήζοντας την ως τη μοναδική gaming ομάδα που βιώνει ανάλογη τιμή.

Πάνος Σταμούλης

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης