eSports & Games

Toshiba: «Οι ελλείψεις σε PlayStation 5 και Xbox Series X|S θα συνεχιστούν μέχρι το 2023»

Toshiba: «Οι ελλείψεις σε PlayStation 5 και Xbox Series X|S θα συνεχιστούν μέχρι το 2023»
Ακόμα περισσότερη υπομονή θα χρειαστεί να κάνουν οι φίλοι των PS5 και Xbox Series X|S σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η Toshiba.
Σχετικά Άρθρα

Απογοήτευση στους φίλους του gaming σκόρπισε η πρόσφατη τοποθέτηση της Toshiba αναφορικά με τη διαθεσιμότητα των PlayStation 5 και Xbox Series X|S. Όπως αποκάλυψε η εταιρεία που συνεργάζεται τόσο με τη Sony, όσο και με τη Microsoft, η έλλειψη στις κονσόλες νέας γενιάς αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι το 2023.

Όπως υποστήριξε ο Ιαπωνικός κολοσσός, οι καταναλωτές θα πρέπει να κάνουν ακόμα μεγαλύτερη υπομονή προκειμένου να απολαύσουν την κορυφαία gaming εμπειρία, καθώς οι καθυστερήσεις σε θέματα που αφορούν το υλισμικό συνεχίζονται, εμποδίζοντας με αυτό τον τρόπο την μαζική παραγωγή.

Ωστόσο, ακόμα και δεν έχουν κυλίσει όλα ομαλά στην με τα PS5 και Xbox Series X|S, οι συγκεκριμένες κονσόλες έγιναν ανάρπαστες στο χρονικά διάστημα που ήταν διαθέσιμες. Η Sony ανακοίνωσε 10 εκατομμύρια πωλήσεις από την ημερομηνία κυκλοφορίας (Νοέμβριος 2020) υπολογίζοντας πως μέχρι τον Μάρτιο του 2022 θα έχει πουλήσει συνολικά 14.8 εκατομμύρια PlayStation .

Στην αντίπερα όχθη, η Microsoft -χωρίς να έχει δώσει στην δημοσιότητα τα επίσημα στοιχεία- μετρά 6.5 εκατομμύρια πωλήσεις από τον Ιούνιο του 2021. Παρ’όλο που τα νούμερα της εντυπωσιάζουν εκ πρώτης όψεως, η αμερικανική εταιρεία αποκάλυψε τον περασμένο Μάιο ότι δεν έχει κάνει ακόμα πλήρη απόσβεση.

Πάνος Σταμούλης

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης