eSports & Games

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αλλάζει το όνομα της στο Football Manager 2022

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αλλάζει το όνομα της στο Football Manager 2022

Αλλαγή στο όνομα της ομάδας για την προστασία των πνευματικών της δικαιωμάτων.

Σχετικά Άρθρα

Sega και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν σε διαπραγματεύσεις για το όνομα της αγγλικής ομάδας στη νέα έκδοση του Football Manager. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία παραγωγής του δημοφιλούς παιχνιδιού, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» θα αναγράφονται πλέον ως «Manchester UFC» ή «Man UFC».

Ο συγκεκριμένος διακανονισμός σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στα social media, ωστόσο αρκετοί επισήμαναν το πόσο σημαντικό είναι για έναν σύλλογο του μεγέθους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να διαφυλάξει την επωνυμία του για εμπορικούς λόγους.

Υπενθυμίζεται ότι η Γιουβέντους - μετά τη συμφωνία της με την ΚΟΝΑΜΙ- απουσιάζει από το Football Manager ήδη από την έκδοση που κυκλοφόρησε το 2020. Το όνομα της αναφέρεται ως «Zebre» λόγω των χρωμάτων της «Γηραιάς Κυρίας».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι SEGA και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκαναν από κοινού τοποθέτησε αναφορικά με την τροποποίηση του ονόματος της ομάδας της Premier League υποστηρίζοντας πως: «Και τα δύο μέρη είναι στην ευχάριστη θέση να επιλύσουν το ζήτημα της επωνυμίας με ένα αποτέλεσμα που τους αφήνει όλους ικανοποιημένους».

Πάνος Σταμούλης
www.bnsports.gr



Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης