eSports & Games

Exodus: Ταινία μικρού μήκους εξηγεί τα γεγονότα του Battlefield 2042!

Exodus: Ταινία μικρού μήκους εξηγεί τα γεγονότα του Battlefield 2042!

Το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου 2021, για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC.

Η EA και η DICE δημοσίευσαν μία ταινία μικρού μήκους που παρουσιάζει τον κόσμο του Battlefield 2042. Ο τίτλος της είναι Exodus και συστήνει το κοινό με τους No-Pats, μια πολυεθνική, παραστρατιωτική ομάδα που έχει εμπλακεί σε έναν εμφύλιο πόλεμο που θα καθορίσει το μέλλον της. Επιπλέον, επιβεβαιώνεται ότι οι δύο μεγάλες αντίπαλες παρατάξεις είναι η οι Η.Π.Α. και η Ρωσία, που βρίσκονται ένα βήμα πριν τον πόλεμο, τη στιγμή που ολόκληρος ο πλανήτης δίνει μεγάλο αγώνα για την εξασφάλιση των απαραίτητων προμηθειών και τα περιφερειακά έθνη έχουν καταρρεύσει. Στο σκηνικό αυτό προστίθενται οι Non-Patriated ή No-Pats, που θα κάνουν τα πάντα για την επιβίωσή τους.

Στο video που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια εμφανίζεται και ο πρωταγωνιστής του Battlefield 4, Kimble "Irish" Graves, που θα είναι ένας από τους επιλέξιμους specialists. Πλέον δεν είναι ένας απλός πεζοναύτης, αλλά πλοίαρχος του σκάφους Exodus που ανήκει στους No-Pat και θα κληθεί να πάρει μία πολύ δύσκολη απόφαση. Να επιλέξει να σώσει τους 200 πρόσφυγες που βρίσκονται πάνω στο σκάφος του ή να ακολουθήσει την ομάδα του; Ακόμα, στο Exodus εμφανίζεται για πρώτη φορά ο μυστηριώδης "Oz", που συγκρούεται με τον Irish σχετικά με το μέλλον των No-Pats, κατάσταση που θα οδηγήσει σε πόλεμο μεταξύ των μελών της ομάδας. Η αφήγηση θα ξεδιπλώνεται σταδιακά με την προσθήκη νέων specialists. Ο καθένας θα έχει τη δική του ιστορία που θα βυθίζει τους παίκτες όλο και περισσότερο στον κόσμο του Battlefield 2042.

Ο Irish είναι ο πέμπτος Specialist που αποκαλύπτεται για το Battlefield 2042 και μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να αποκαλυφθούν ακόμα πέντε. Καθένας από αυτούς διαθέτει ένα ξεχωριστό gadget, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από τον ίδιο. Οι παίκτες έχουν την απόλυτη ελευθερία να διαλέξουν τα όπλα, τις χειροβομβίδες και το δευτερεύον gadget των Specialists.
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης