eSports & Games

GTA: Σημαντικές αλλαγές περιεχομένου στο αναμορφωμένο, κλασσικό παιχνίδι, με στόχο την προσέλκυση νεότερου κοινού!

GTA: Σημαντικές αλλαγές περιεχομένου στο αναμορφωμένο, κλασσικό παιχνίδι, με στόχο την προσέλκυση νεότερου κοινού!

Σημαντικές είναι οι αλλαγές που αναμένεται να ανακοινωθούν στο γνωστό παιχνίδι, GTA, έχοντας ως βασικό τους θέμα, την αναζήτηση νεαρότερου κοινού, διαφοροποιώντας σε μεγάλο βαθμό το περιεχόμενο!

Αίσθηση έχει προκαλέσει ένα δημοσίευμα που ασχολείται αποκλειστικά με το κλασσικό παιχνίδι, GTA, το οποίο ισχυρίζεται ότι η Rockstar Games κυκλοφορεί εκ νέου τα GTA San Andreas, GTA Vice City και GTA 3 ως ένα πακέτο, με το όνομα GTA Trilogy, στις πλατφόρμες των Nintendo Switch, PS4, PS5, PC, Xbox One, Xbox Series X | S και κινητών τηλέφωνων.

Παράλληλα, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη εάν η εν λόγω τριλογία αναμένεται να αποτελεί μία ολική αλλαγή του παιχνιδιού ή απλώς μία βελτίωσή του, με τις πρώτες και ανεπίσημες λεπτομέρειες να υποδηλώνουν ότι η αλήθεια βρίσκεται… κάπου στην μέση.

Συγκεκριμένα στο άρθρο αναφέρεται ότι «θα γίνουν κάποιες αλλαγές περιεχομένου» δίχως όμως να περιλαμβάνει σε αυτό περισσότερες λεπτομέρειες, αφήνοντας την φαντασία του κοινού να… οργιάζει, και να έχει ως συνέπειά της διάφορες εικασίες, που δύναται να απέχουν σε μεγάλο βαθμό από την πραγματικότητα.

Σε κάθε περίπτωση, η βασική ιδέα των αλλαγών έγκειται στο γεγονός πως η προηγούμενη έκθεση του παιχνιδιού δεν δίσταζε να προβάλλει διάφορες «σκληρές» σκηνές, ενώ δεδομένο πρέπει να θεωρείται πως η διαμόρφωση του GTA θα προσελκύσει άμεσα μεγαλύτερο κοινό, μειώνοντας και το όριο της ηλικίας, όσων προτίθενται να το αγοράσουν.

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης