eSports & Games

League of Legends World Championship: Ο… κορωνοϊός φέρνει ξανά στην Ευρώπη το μεγαλύτερο ετήσιο eSports τουρνουά

League of Legends World Championship: Ο… κορωνοϊός φέρνει ξανά στην Ευρώπη το μεγαλύτερο ετήσιο eSports τουρνουά

Αλλάζει τα πλάνα της η Riot λίγες εβδομάδες πριν την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος.

Σχετικά Άρθρα

Στη… Γηραιά ήπειρο επιστρέφει το Παγκόσμιο τουρνουά του League of Legends μετά από απουσία ενός έτους. Η συγκεκριμένη διοργάνωση θεωρείται το νούμερο ένα event στον ηλεκτρονικό αθλητισμό, αφού καθηλώνει εκατοντάδες χιλιάδες θεατές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σύμφωνα με τα όσα είχε ανακοινώσει η εταιρεία παραγωγής, Riot Games, το League of Legends World Championship του 2021 θα διεξαγόταν για δεύτερη διαδοχική χρονιά στην Κίνα, ωστόσο, η πανδημία και οι περιορισμοί στις μετακινήσεις από το εξωτερικό, αναγκάσαν τους διοργανωτές να αναπροσαρμόσουν τα σχέδια τους επιλέγοντας τελικά την Ευρώπη, μόλις μερικές εβδομάδες πριν την επίσημη έναρξη του τουρνουά.

«Αφού εξετάσαμε όλες τις πιθανές επιλογές, συμπεράναμε ότι η μετακίνηση του Παγκόσμιου τουρνουά στην Ευρώπη είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή όλων των σπουδαίων ομάδων και των κορυφαίων παικτών του κόσμου», δήλωσε ο Τζον Νέντχαμ, επικεφαλής της Riot Games.

Η πόλη που θα φιλοξενήσει το μεγάλο event δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί. Στο παρελθόν, το Παγκόσμιο του League of Legends έχει διεξαχθεί στην ήπειρο μας άλλες τρεις φορές (2011, 2015 και 2019), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι και η δεύτερη μεγαλύτερη διοργάνωση της Riot, το Mid-Season Invitational, πραγματοποιήθηκε φέτος στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας τον περασμένο Μάιο.

Πάνος Σταμούλης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης