eSports & Games

GG.Bet και RuHub Studio αναλαμβάνουν την παραγωγή του OGA Dota PIT Invitational

GG.Bet και RuHub Studio αναλαμβάνουν την παραγωγή του OGA Dota PIT Invitational

Συνεχίζει να στηρίζει τα eSports η GG.Bet έχοντας το ρόλο του συνδιοργανωτή στο προσεχές τουρνουά του Dota 2.

Σχετικά Άρθρα

Το OGA Dota PIT Invitational, που θα διεξαχθεί από τις 6 έως 10 Σεπτεμβρίου, πρόκειται να αναλάβουν από κοινού η RuHub Studio με τη GG.Bet που θα αποτελέσει και τον κυρίαρχο χορηγό της διοργάνωσης. Ως μέρος της συμφωνίας, το λογότυπο της ρωσικής στοιχηματικής εταιρείας θα διαφημίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά.

Ο Ντμίτρι Βοσκάριν, COO της GG.Bet, υποστήριξε: «Από τα πρώτα μας βήματα φροντίσαμε να δείξουμε το ενδιαφέρον μας για τα eSports, συμβάλλοντας με κάθε τρόπο στη διεξαγωγή δεκάδων διοργανώσεων.

Νιώθουμε περήφανοι που θα προβάλουμε ένα από τα δημοφιλή τουρνουά του Dota 2, αναβαθμίζοντας έτσι και τη ρώσικη κοινότητα. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς και κάτι τέτοιο πρόκειται να επιτευχθεί μέσω της συνεργασίας μας με τη RuHub Studio».

Στο OGA Dota PIT προσκλήθηκαν οκτώ ομάδες από όλο τον κόσμο, ο λόγος για τις T1, Fnatic, PSG.LGD, SG esports, Thunder Predator, Team Spirit, Tundra Esports και Team Undying. Το format θα είναι το καθιερωμένο που συνηθίζει να ακολουθεί η διοργάνωση. Ο νικητής κάθε αναμέτρησης θα κριθεί στις δύο νίκες με εξαίρεση τον πρωταθλητή που θα χρειαστεί τρεις. Η ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο θα πάρει και το 41% του συνολικού prize pool που φτάνει τα 275.000 δολάρια.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η GG.Bet θα έχει στο σάιτ της ειδικές στοιχηματικές προτάσεις, ενισχυμένες αποδόσεις και κουπόνια για όλα τα παιχνίδια του τουρνουά.

Πάνος Σταμούλης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης