Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νέα καταγγελία Δρίτσα (ΣΥΡΙΖΑ) για παράνομη συμμετοχή παιδιών σε προεκλογική εκδήλωση του Μώραλη

Νέα καταγγελία Δρίτσα (ΣΥΡΙΖΑ) για παράνομη συμμετοχή παιδιών σε προεκλογική εκδήλωση του Μώραλη
Χιλιάδες μαθητές παραπλανήθηκαν και μετατράπηκαν σε χειροκροτητές του Μώραλη και του Μαρινάκη
Για χυδαία εκμετάλλευση παιδικών ψυχών κάνει λόγο ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο του Πειραιά Θ. Δρίτσας, καταγγέλοντας ότι χιλιάδες μαθητές παραπλανήθηκαν προκειμένου να συμμετάσχουν σε προεκλογική εκδήλωση του ανθυποψηφίου του και επικεφαλής του Συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» Γ. Μώραλη.
Με επείγουσα ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Δρίτσας αναφέρει ότι από το πρωί δέχεται  διαμαρτυρίες γονέων και δασκάλων, οι οποίοι του καταγγέλλουν ότι το υπουργείο Παιδείας και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, «παγίδευσαν χιλιάδες μικρούς μαθητές  οργανώνοντας την συμμετοχή τους με δωρεάν μεταφορά στη 13η ημερίδα "ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ", στο Στάδιο Καραϊσκάκη, η οποία όμως μετετράπη σε εκδήλωση προεκλογικής υποστήριξης των κυρίων Μώραλη και Μαρινάκη».
Η χυδαία εκμετάλλευση παιδικών ψυχών,  τονίζει ο κ. Δρίτσας, κορυφώθηκε όταν τα παιδιά καθοδηγήθηκαν να φωνάζουν ρυθμικά «Πειραιάς Νικητής».
Ο κ. Δρίτσας υπογραμμίζει ότι οι  ευθύνες είναι τεράστιες, και σημειώνει ότι ήδη διερευνάται η ποινική διάσταση αυτής της ενέργειας.
«Να γνωρίζουν οι εμπνευστές και οι εκτελεστές όλων αυτών των σχεδίων  ότι η Πειραϊκή κοινωνία δεν το ανέχεται . Θα εκδιώξει τους εισβολείς» καταλήγει η ανακοίνωση.

Διεψεύδει τις κατηγορίες ο  Γ. Μώραλης
Από την πλευρά του, ο κ. Μώραλης αναγνώρισε ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι μέγας χορηγός του "ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ", ότι στην επίμαχη εκδήλωσή ήταν σχολεία πολλών περιοχών, αλλά και πολλά σχολεία του Πειραιά, και διέψευσε κατηγορηματικά ότι έδωσε προεκλογικό υλικό του συνδυασμού του στα παιδιά.
«Δόθηκαν 300 καπελάκια χωρίς σήμα ή όνομα δικό μου. Να συζητήσουμε για τα 300 καπελάκια; Δεν φώναζαν Πειραιάς Νικητής τα παιδιά» ανέφερε.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης