Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Visa εισέρχεται στην αγορά των ψηφιακών νομισμάτων εκδίδοντας πιστωτική κάρτα του κρυπτονομίσματος Monaco

tags :
Η Visa εισέρχεται στην αγορά των ψηφιακών νομισμάτων εκδίδοντας πιστωτική κάρτα του κρυπτονομίσματος Monaco
Η Visa έχει επίσης εγκρίνει προγράμματα για το BitPay και τη Shift Card, που επιτρέπουν στους καταναλωτές να μετατρέπουν τα ψηφιακά νομίσματα σε κανονικά χρήματα
Η Visa ενέκρινε μια προπληρωμένη κάρτα που υποστηρίζεται από το κρυπτονόμισμα Monaco, καθώς το μεγαλύτερο δίκτυο πληρωμών παγκοσμίως συνεχίζει την εισβολή του στα ψηφιακά νομίσματα.
Η προπληρωμένη κάρτα Monaco έχει εγκριθεί για έκδοση σε κατοίκους της Σιγκαπούρης, όπως δήλωσε η εκπρόσωπος της Visa Lea Cademenos.
Η Visa ενέκρινε το πρόγραμμα μέσω του εκδότη του Monaco, Wirecard AG.
"Η ζήτηση για τις προπληρωμένες κάρτες Monaco Visa ξεπέρασε τις προσδοκίες μας με πάνω από 17.000 κρατημένες, ", δήλωσε ο Kris Marszalek, διευθύνων σύμβουλος του Monaco.
"Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα προς το όραμα μας για να προσχωρήσουν τα ψηφιακά νομίσματα στη μαζική αγορά".
Τα κρυπτονομίσματα επιδιώκουν για συμφωνίες με την Visa, διότι θα σήμαινε ότι θα μπορούσαν να μετατραπούν σε χρηματικά ποσά και να γίνουν δεκτά στα 44 εκατομμύρια σημεία πώλησης στο δίκτυο πληρωμών.
Το Monaco κέρδισε 695% σε αξία ξεκινώντας από τις 17 Μαΐου 2017, όταν η εταιρεία ανακοίνωσε θα εξέδιδε μια κάρτα Visa, χωρίς να έχει συμφωνία τότε.
Το Monaco δήλωσε ότι η Σιγκαπούρη είναι μόνο ένα σημείο εκκίνησης για το πρόγραμμα προπληρωμένων καρτών.
Η εταιρεία πρόσφατα προσέλαβε τον Brent Diehl, πρώην εκτελεστικό της Visa, για να ηγηθεί της διεθνούς επέκτασής στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και την υπόλοιπη Ασία.
Η Visa έχει επίσης εγκρίνει προγράμματα για το BitPay και τη Shift Card, που επιτρέπουν στους καταναλωτές να μετατρέπουν τα ψηφιακά νομίσματα σε κανονικά χρήματα και να τα καταθέτουν σε τραπεζικό λογαριασμό που συνδέεται με χρέωση Visa ή σε προπληρωμένη κάρτα, δήλωσε η Cademenos.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης