Αίτημα για υποχρεωτικό κλείσιμο καταστημάτων εμπορίας αυτοκινήτων από το ΣΕΕΑΕ

Αίτημα για υποχρεωτικό κλείσιμο καταστημάτων εμπορίας αυτοκινήτων από το ΣΕΕΑΕ
Το υποχρεωτικό κλείσιμο των καταστημάτων εμπορίας αυτοκινήτων ζητάει από την κυβέρνηση ο Σύνδεσμος Εμπόρων Εισαγωγέων Αυτοκινήτων Ελλάδος
Το υποχρεωτικό κλείσιμο των καταστημάτων εμπορίας αυτοκινήτων και συγγενών επαγγελμάτων όπως τα συνεργεία και τα μαγαζιά ανταλλακτικών ζητάει από την κυβέρνηση ο Σύνδεσμος Εμπόρων Εισαγωγέων Αυτοκινήτων Ελλάδος.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΕΕΑΕ αναφέρει πως: «είναι ανούσιο να μένουν ανοικτές επιχειρήσεις την ίδια στιγμή που ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας για τους πολίτες και συνεπώς δε θα υπάρχει πελατειακό κοινό. Αν μείνουν ανοικτές αυτές οι επιχειρήσεις το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι να συγχρωτίζονται οι εργαζόμενοι και οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων στον εκάστοτε εργασιακό χώρο, χωρίς ουσιαστικό αντικείμενο εργασίας, διακινδυνεύοντας την υγεία τους, ενώ θα μπορούσαν να βρίσκονται σπίτι».
Σε κάθε περίπτωση ο ΣΕΕΑΕ καλεί όλα τα μέλη του να «ακολουθούν ευλαβικά τις οδηγίες της επιστημονικής κοινότητας και των αρχών για να βγούμε όλοι νικητές από αυτή τη μεγάλη δοκιμασία».

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS