Διεθνή

ΗΠΑ: Μπλεξίματα με τον νόμο είχε η κόρη του Biden - Οι συλλήψεις και τα ναρκωτικά

ΗΠΑ: Μπλεξίματα με τον νόμο είχε η κόρη του Biden - Οι συλλήψεις και τα ναρκωτικά
Ανήσυχο πνεύμα η νέα Πρώτη κόρη των ΗΠΑ, Asley Biden
Η νεαρή Biden είχε στο παρελθόν τα μπλεξίματά της με το νόμο καθώς το 1999, όπως αναφέρει η Daily Mail επικαλούμενη πληροφορίες, είχε συλληφθεί για κατοχή μαριχουάνας και το 2002 για παρεμπόδιση αστυνομικού.
Οπως αναφέρεται στο Wikipedia:
«Το 2002, η Asley Biden συνελήφθη στο Σικάγο και κατηγορήθηκε για παρεμπόδιση αστυνομικού.
Εφευγε από ένα κλαμπ στην οδό Division όταν ένας φίλος της, ο John Kaulentis, πέταξε ένα κουτάκι αναψυκτικού σε έναν αστυνομικό που του είχε πει να παραμείνει πίσω από ένα μια μπάρα.
Ακολούθησε ένταση και μια άλλη φίλη τους η Kelly Donohoe, χτύπησε έναν αστυνομικό.
Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν και την ώρα που τους περνούσαν χειροπέδες, η νεαρή Biden φέρεται να τους έβρισε με αποτέλεσμα να συλληφθεί.
Και οι τρεις τους αφέθηκαν ελεύθεροι αμέσως μετά.
Το 2009, ένας φίλος της Asley επιχείρησε να πουλήσει ένα βίντεο στη New York Post, στο οποίο όπως ισχυριζόταν φαινόταν η Biden να κάνει χρήση κοκαϊνης σε ένα πάρτι.
Το αντίτιμο που ζητούσε ήταν 2 εκατ. δολάρια.
Υστερα από διαπραγματεύσεις το τίμημα κατέβηκε στις 400.000 δολάρια αλλά η NYP αρνήθηκε την προσφορά επιλέγοντας να δημοσιεύσει ένα στόρι για το φημολογούμενο βίντεο.
Μετά τη δημοσιεύση αυτού του στόρι, αποκαλύφθηκε ότι η Asley Biden είχε προηγουμένως συλληφθεί το 1999 στη Νέα Ορλεάνη για κατοχή μαριχουάνας, αλλά οι κατηγορίες απορρίφθηκαν και αφέθηκε ελεύθερη».

Η «νέα» ζωή

Αφιερωμένη στην κοινωνική εργασία, αποφεύγει να βρίσκεται το προσκήνιο 
Η Asley Biden ενώ ο πατέρας της ετοιμάζεται για το Λευκό Οίκο, πάντως φαίνεται επί του παρόντος να ενδιαφέρεται περισσότερο για άλλα θέματα όπως η κοινωνική εργασία και το brand ρούχων με φιλανθρωπικό προσανατολισμό, που έχει δημιουργήσει.
Τους τελευταίους μήνες, η Asley ήρθε περισσότερο μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας, συνοδεύοντας τον πατέρα της σε εκδηλώσεις και... παρουσιάζοντάς τον ουσιαστικά, στο Συνέδριο των Δημοκρατικών.
Αλλά και πάλι εξαιρετικά σπάνια τη συναντά κανείς στο προσκήνιο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης