Τελευταία Νέα
Διεθνή

Twitter: «Μπλόκο» και στον λογαριασμό της καμπάνιας του Trump

Twitter: «Μπλόκο» και στον λογαριασμό της καμπάνιας του Trump
Ο Donald Trump τόνισε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να χτίσει μια νέα πλατφόρμα στο εγγύς μέλλον
Σχετικά Άρθρα
Συνεχόμενα είναι τα «χτυπήματα» που εξαπολύει το Twitter σε βάρος των λογαριασμών που συνδέονται με τον εν ενεργεία πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump 

Μετά τη μόνιμη αναστολή λειτουργίας του προσωπικού λογαριασμού του Donald Trump στο Twitter, το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, επέβαλε μπλόκο και στον λογαριασμό της εκστρατείας του εν ενεργεία προέδρου των ΗΠΑ.

Η ανακοίνωση του Twitter

Στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνοταν πως η μόνιμη αναστολή στο account του Donald Trump αποφασίστηκε λόγω ανησυχιών ότι ενδέχεται να χρησιμοποιήσει περαιτέρω την πλατφόρμα για να υποκινήσει βία.
​«Μετά από προσεκτική ανασκόπηση των πρόσφατων Tweets (αναρτήσεων) από τον λογαριασμό @realDonaldTrump και το περιβάλλον γύρω τους, έχουμε αναστείλει οριστικά τον λογαριασμό λόγω του κινδύνου περαιτέρω υποκίνησης βίας» δήλωσε το Twitter.
Μετά την συγκεκριμένη «πόρτα», ο κ. Donald Trump τόνισε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να «χτίσει μια νέα πλατφόρμα στο εγγύς μέλλον».
Όπως είπε σε μαγνητοσκοπημένο μήνημα «Έχουμε διαπραγματευτεί με διάφορους άλλους ιστότοπους και σύντομα θα έχουμε μια μεγάλη ανακοίνωση» μιλώντας για το νέο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης