Τελευταία Νέα
Διεθνή

Twitter: «Βουτιά» 7% στη μετοχή μετά τον μόνιμο αποκλεισμό του Trump

Twitter: «Βουτιά» 7% στη μετοχή μετά τον μόνιμο αποκλεισμό του Trump
Τον λογαριασμό του Trump στο Twitter ακολουθούσαν 88 εκατ. χρήστες
Σχετικά Άρθρα

«Βουτιά» 7% καταγράφει η μετοχή του Twitter στις συναλλαγές της Φρανκφούρτης, μετά τον μόνιμο αποκλεισμό του απερχόμενου προέδρου Donald Trump.

To δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης επικαλέστηκε τον κίνδυνο υποκίνησης βίας και απέκλεισε μόνιμα τον λογαριασμό του Trump, μετά την εισβολή των οπαδών του στο Καπιτώλιο.
Οι ακόλουθοι του Trump στο Twitter ήταν 88 εκατομμύρια.

Προσυνεδριακά στη Wall Street, η μετοχή υποχωρεί 8%.

Η ανακοίνωση του Twitter

Στη σχετική ανακοίνωση το Twitter επεσήμανε πως η μόνιμη αναστολή στο account του Donald Trump αποφασίστηκε λόγω ανησυχιών ότι ενδέχεται να χρησιμοποιήσει περαιτέρω την πλατφόρμα για να υποκινήσει βία.
​«Μετά από προσεκτική ανασκόπηση των πρόσφατων Tweets (αναρτήσεων) από τον λογαριασμό @realDonaldTrump και το περιβάλλον γύρω τους, έχουμε αναστείλει οριστικά τον λογαριασμό λόγω του κινδύνου περαιτέρω υποκίνησης βίας» δήλωσε το Twitter.
Μετά την συγκεκριμένη «πόρτα», ο κ. Donald Trump τόνισε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να «χτίσει μια νέα πλατφόρμα στο εγγύς μέλλον».
Όπως είπε σε μαγνητοσκοπημένο μήνημα «Έχουμε διαπραγματευτεί με διάφορους άλλους ιστότοπους και σύντομα θα έχουμε μια μεγάλη ανακοίνωση» μιλώντας για το νέο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

twitter1.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης