Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΠΟΥ: Ζητά στοιχεία από τη Νορβηγία για τους 23 θανάτους εμβολιασμένων

ΠΟΥ: Ζητά στοιχεία από τη Νορβηγία για τους 23 θανάτους εμβολιασμένων

Ο εκπρόσωπος του ΠΟΥ Tarik Jasarevic ανέφερε ότι μέχρι σήμερα έχουν εμβολιασθεί κατά του κορωνοϊού «περισσότεροι από 30 εκατομμύρια άνθρωποι».

Σχετικά Άρθρα

 O Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) βρίσκεται σε επαφή με τις αρχές της Νορβηγίας και προσπαθεί να λάβει περισσότερα στοιχεία σε σχέση με τον θάνατο στη χώρα αυτή 23 ηλικιωμένων ανθρώπων μετά τον εμβολιασμό τους κατά του κορωνοϊού, δήλωσε στο TASS ο επίσημος εκπρόσωπος του ΠΟΥ Tarik Jasarevic την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021-01-15.
Ο ίδιος διευκρίνισε ότι η συμβουλευτική επιτροπή του ΠΟΥ αρμόδια για την ασφάλεια των εμβολίων ασχολείται επίσης με το ζήτημα αυτό και μόλις έχει «πλήρη αντίληψη για τα γεγονότα αυτά» θα ενημερώσει την κοινή γνώμη, δήλωσε ο Jasarevic.

Ηλικιωμένοι

Παράλληλα επισήμανε ότι κατά προτεραιότητα εμβολιάζονται οι ηλικιωμένοι επειδή κινδυνεύουν περισσότερο να νοσήσουν βαριά και να καταλήξουν από τον κορωνοϊό.
Ωστόσο, ο εμβολιασμός «δεν μειώνει την πιθανότητα θανάτου από άλλες αιτίες».
«Οι θάνατοι από άλλες αιτίες συνεχίζονται και μετά τον εμβολιασμό, χωρίς να οφείλονται σ' αυτόν», επισήμανε ο Jasarevic.
Ο εκπρόσωπος του ΠΟΥ ανέφερε ότι μέχρι σήμερα έχουν εμβολιασθεί με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού «περισσότεροι από 30 εκατομμύρια άνθρωποι».  

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης