Τελευταία Νέα
Διεθνή

Rasmussen: To 51% των αμερικανών επικροτεί τον Trump και το 48% τον αποδοκιμάζει

Rasmussen: To 51% των αμερικανών επικροτεί τον Trump και το 48% τον αποδοκιμάζει
Ο Trump αφήνει πίσω του την Αμερική διαιρεμένη και αυτό οφείλεται όχι μόνο στις πολιτικές του αλλά και στην στάση των δημοκρατικών.
Ποσοστά ρεκόρ εμφανίζει ο Trump ο απερχόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ ο οποίος σήμερα 20 Ιανουαρίου 2021 παραδίδει την σκυτάλη στον νέο αμερικανό Πρόεδρο Joe Biden.
Και ενώ ο Trump στιγματίστηκε όσο κανείς από τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης... ο ίδιος απολαμβάνει μεγάλης αποδοχής από την αμερικανική κοινωνία.
Σε δημοσκόπηση της Rasmussen
μια από τις ελάχιστες εταιρίες δημοσκοπήσεων που προέβλεψε σωστά το εκλογικό αποτέλεσμα αναφέρει ότι ο Trump απολαμβάνει ποσοστά αποδοχής 51% έναντι 48% που τάσσονται κατά.
 Υπάρχουν πολλές δημοσκοπήσεις που δείχνουν την αξιολόγηση του Trump στο 40% ή ακόμη και στην ζώνη του 30%. 
Όμως, κατά τη διάρκεια των τελευταίων εκλογών, μάθαμε ότι οι περισσότερες δημοσκοπήσεις, απέτυχαν να προβλέψουν σωστά το εκλογικό αποτέλεσμα. 
Και το γνωρίζουμε αυτό γιατί όταν διεξήχθησαν οι εκλογές οι δημοσκοπήσεις των μέσων ενημέρωσης ήταν λάθος.

Η Rasmussen ήταν από τις ελάχιστες εταιρίες δημοσκοπήσεων που πέτυχαν να προβλέψουν σωστά το εκλογικό αποτέλεσμα... σε σχέση με το +14% του CNN

Ο βασικός στόχος των δημοσκοπήσεων ήταν να παραπλανήσουν, να αποθαρρύνουν και να εξαπατήσουν τον αμερικανικό λαό.
Η Rasmussen αποδείχθηκε αξιόπιστη και ακριβής είχε απόκλιση από το τελικό αποτέλεσμα 1% όταν οι δημοσκοπήσεις του CNN έδειχναν 14%.
Οι άνθρωποι δεν εμπιστεύονται τα μέσα ενημέρωσης κυρίως λόγω της αβάσιμης υστερίας τους.
Στην τελευταία δημοσκόπηση που διεξήχθη με Πρόεδρο Trunp το 51% των αμερικανών, απαντώντας στην ερώτηση εάν ο Πρόεδρος τα πήγε καλά ή όχι το 51% τον επιδοκίμασε και αυτό έρχεται να εναρμονιστεί με την μεγάλη αποδοχή που απολαμβάνει ο Trump στην αμερικανική κοινωνία.
Ουδέποτε αμερικανός Πρόεδρος δεν είχε προκαλέσει τέτοια ένταση, αλλά και ουδέποτε η αμερικανική κοινωνία δεν είχε διαιρεθεί για τον Πρόεδρο.
Ο Trump αφήνει πίσω του την Αμερική διαιρεμένη και αυτό οφείλεται όχι μόνο στις πολιτικές του αλλά και στην στάση των δημοκρατικών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης