Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κινεζικές κυβερνητικές υπηρεσίες βάζουν εμπόδια στην Tesla

Κινεζικές κυβερνητικές υπηρεσίες βάζουν εμπόδια στην Tesla
Η Κίνα είναι η μεγαλύτερη αγορά της Tesla μετά τις ΗΠΑ
Σχετικά Άρθρα

Πέντε κινεζικές ρυθμιστικές αρχές έχουν κλητεύσει την Tesla για θέματα ποιότητας και ασφάλειας, καθώς η εταιρία αυξάνει την παραγωγή του τελευταίου της μοντέλου στο εργοστάσιό της στη Σαγκάη.
Η Κίνα είναι η μεγαλύτερη αγορά της Tesla μετά τις ΗΠΑ, καθώς η ηλεκτρική αυτοκινητοβιομηχανία πούλησε 120.000 ηλεκτρικά αυτοκίνητα εκεί το 2020.
Οι αρχές της χώρας έλαβαν πρόσφατα καταγγελίες για μη ομαλή επιτάχυνση και πυρκαγιά μπαταριών, σύμφωνα με δήλωση που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα 8/2/21.
Επίσης, η Tesla αντιμετωπίζει μια παρεμπόδιση από Κινέζους προστάτες καταναλωτών που ζήτησαν από την Tesla να βελτιώσει την εσωτερική διαχείριση, να συμμορφωθεί με τους κινεζικούς νόμους και κανονισμούς και να προστατεύσει τα δικαιώματα των καταναλωτών.
Η Tesla δήλωσε ότι θα ενισχύσει την αυτοεπιθεώρηση και την εσωτερική της διαχείριση.
Πιο συγκεκριμένα, η Tesla δήλωσε ότι «αποδέχτηκε ειλικρινά την καθοδήγηση των κυβερνητικών υπηρεσιών» και ότι «είχε προβληματιστεί βαθιά για τις αδυναμίες».
Τέλος, η Tesla αντιμετωπίζει ήδη προβλήματα ποιότητας στις ΗΠΑ και πρόκειται να ανακαλέσει μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων Model S και Model X εξαιτίας ελαττωματικών οθόνων αφής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης