Τελευταία Νέα
Διεθνή

Elon Musk: Ο Bill Gates έχει επενδύσει ενάντια στη Tesla και έχει χάσει πολλά χρήματα απ' αυτό

Elon Musk: Ο Bill Gates έχει επενδύσει ενάντια στη Tesla και έχει χάσει πολλά χρήματα απ' αυτό
Musk για Gates: «Δεν ξέρει για τι μιλάει»
Σχετικά Άρθρα

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε ο ιδρυτής της Tesla και πλουσιότερος πλέον άνθρωπος στον κόσμο Elon Musk για τον άλλο μεγιστάνα Bill Gates.
Ειδικότερα, ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla είπε ότι του έχουν εκμυστηρευτεί πως ο Gates είναι ανάμεσα στους shorts sellers (βραχυπρόθεσμους επενδυτές) που στοιχηματίζουν ενάντια στην τιμή της μετοχής της Tesla και στη πτώση της αξίας της.
Ωστόσο, η μετοχή της Tesla μέσα στο 2020 αυξήθηκε κατά 740%, ενώ ήδη μέσα στο 2021 έχει αυξηθεί κατά 23%.
Οι δισεκατομμυριούχοι Musk και Gates δεν έχουν πάντα καλά λόγια να πουν ο ένας για τον άλλον, αλλά φαίνεται να μοιράζονται παρόμοιες ανησυχίες για την κλιματική αλλαγή.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Elon Musk στην συνέντευξη με τον Joe Rogan:

Άκουσα ότι [ο Gates] έχει επενδύσει ενάντια στη Tesla και έχει χάσει αρκετά χρήματα.
Δεν ξέρω αν αυτό είναι αλήθεια ή όχι, αλλά φαίνεται περίεργο.
Άτομα που ξέρω που γνωρίζουν την κατάσταση αρκετά καλά, τους ρώτησα “είστε σίγουροι” και είπαν “ναι, έχει επενδύσει πάρα πολλά ενάντια στην μετοχή της Tesla”.
Αυτό δεν λειτούργησε πολύ καλά.

«Δεν ξέρει για τι μιλάει»

Ωστόσο, ο Gates έκανε μερικά περίεργα σχόλια σχετικά με την ηλεκτροδότηση πέρυσι (2020), συμπεριλαμβανομένου ότι τα ηλεκτρικά φορτηγά, όπως το Tesla Semi, και τα ηλεκτρικά αεροπλάνα πως «πιθανώς» δεν θα λειτουργούν ποτέ.
Με τον Musk να γράφει τότε στο Twitter πως ο Gates “δεν έχει ιδέα”. Στη συνέντευξή του στον Rogan πρόσθεσε:
Δεν ήξερε για τι μιλούσε. Μάλλον κάποιος του το είπε ότι και δεν είναι τόσο κοντά σε αυτά που γνωρίζει. Απλά νομίζω ότι δεν ξέρει για τι μιλάει.
Ο Musk τόνισε πως η Tesla έχει ήδη λειτουργικά πρωτότυπα του φορτηγού της που κάνουν δοκιμές μεταφέροντας φορτία, ενώ επισήμανε πως η Tesla δεν είναι η μοναδική αυτοκινητοβιομηχανία που ετοιμάζει ηλεκτρικά φορτηγά.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης