Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Τα τεχνικά στοιχεία δείχνουν ότι το Ethereum θα φθάσει στα 2.000 δολάρια

Τα τεχνικά στοιχεία δείχνουν ότι το Ethereum θα φθάσει στα 2.000 δολάρια
Το Ethereum είναι το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα μετά το Bitcoin έχει αξία 1.800 δολάρια με την συνολική κεφαλαιοποίηση στα 207 δισεκ. δολάρια.
Σχετικά Άρθρα

Τόσο τα τεχνικά σημεία όσο και οι συναλλαγές δείχνουν ότι οι πτώσεις που σημειώνονται στο Ethereum (κωδικός ΕΤΗ) αποτελούν ευκαιρία για αγορά με στόχο τα 2.000 δολάρια. 
Να σημειωθεί ότι το Ethereum είναι το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα μετά το Bitcoin έχει αξία 1.800 δολάρια με την συνολική κεφαλαιοποίηση στα 207 δισεκ. δολάρια.
Στις 15 Φεβρουαρίου, η τιμή του Ethereum (ETH) έπεσε στα 1.660 δολάρια ακολουθούμενη από ανάκαμψη 9% εντός 10 ωρών.
Η κίνηση προκάλεσε εκκαθάριση συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης 280 εκατομμυρίων δολαρίων, υποδηλώνοντας υπερβολική μόχλευση από τα μακροχρόνιους επενδυτές αναφέρει το CoinTelegraph.
H αύξηση 34% τις τελευταίες 30 ημέρες αντιστοιχεί στο κέρδος 38% του Ethereum τον Φεβρουάριο 2021.

Υπάρχει αξία στο Ethereum

Ανεξάρτητα από τα τέλη συναλλαγής, εξακολουθεί να υπάρχει αξία που δημιουργείται από αυτοματοποιημένες ομάδες αγοράς και μηχανισμούς στοιχήματος.
Για να κατανοήσουμε καλύτερα εάν η πρόσφατη πτώση αντικατοπτρίζει μια πιθανή τοπική κορυφή θα πρέπει να δούμε και τις επόμενες συνεδριάσεις.
Εκτός από την άνοδο των τιμών και την τεχνική ανάλυση, οι επενδυτές θα πρέπει επίσης να αξιολογήσουν και άλλες παραμέτρους όπως οι συναλλαγές.
Τα δεδομένα του Coin Metrics δείχνουν τις μέσες συναλλαγές σε διάστημα 14 ημερών δείχνουν ότι συναλλάσσονται πάνω από 9 δισεκατομμύρια δολάρια καθημερινά, αύξηση 32% από τον προηγούμενο μήνα.
Το στοιχείο αυτό δείχνει ότι οι τρέχουσες τιμές είναι δικαιολογημένες.
Από την 1η Ιανουαρίου έως τις 15 Φεβρουαρίου 2021, περίπου 600.000 Ethereum αποσύρθηκαν από τις ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων.
Το υψηλό του Ethereum είναι τα 1870 δολάρια και το βασικό σενάριο είναι ότι θα κινηθεί προς τα 2.000 δολάρια.
Pinakassss1_BN.png
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης