Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Ο Big Short… υποστηρίζει ότι το ράλι της Τesla προσομοιάζει με τις φούσκες των εταιριών νέας τεχνολογίας

Ο Big Short… υποστηρίζει ότι το ράλι της Τesla προσομοιάζει με τις φούσκες των εταιριών νέας τεχνολογίας
«Απολαύστε το όσο διαρκεί» ήταν το μήνυμα του Big Short για την Tesla
Σχετικά Άρθρα

Ο επενδυτής ή πιο γνωστός ως Big Short, Michael Burry, υποστηρίζει ότι το ράλι στην μετοχή της Tesla είναι «εξαιρετικά παρόμοιo» με τις φούσκες των εταιριών νέας τεχνολογίας dot-com.
Η διαφημιστική εκστρατεία γύρω από την Tesla θυμίζει στον Michael Burry τη φούσκα dot.com στα τέλη της δεκαετίας του 1990, καθώς και τη φούσκα των κατοικιών στα μέσα της δεκαετίας του 2000, είπε σε ένα tweet που διαγράφηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2021.
Ο Burry έγινε γνωστός για το στοίχημα δισεκατομμυρίων δολαρίων του κατά της αγοράς κατοικιών στις ΗΠΑ, το οποίο έγινε best seller βιβλίο και ταινία "The Big Short".
O επικεφαλής της Scion Asset Management Michael Burry είναι επικριτικός για την αποτίμηση της Tesla εδώ και αρκετούς μήνες.

Είδα το ίδιο έργο πολλές φορές

Η τιμή της μετοχής της Tesla αυξήθηκε περισσότερο από 800% από τις αρχές του 2020, ανεβάζοντας την κεφαλαιοποίηση της αγοράς στα 800 δισεκατομμύρια δολάρια
«Είδα το ίδιο σενάριο πολλές φορές η υψηλή τιμή της Tesla είναι αυτοεκπληρούμενη προφητεία επειδή η επιχείρηση μπορεί να εκδώσει μετοχές για να χρηματοδοτήσει την ανάπτυξή της.
Το τελευταίο μου Big Short έγινε μεγαλύτερο και ακόμη μεγαλύτερο και μεγαλύτερο", είπε σε ένα άλλο tweet.
«Απολαύστε το όσο διαρκεί» είπε ο επικεφαλής της Scion και επέκρινε την υψηλή αποτίμηση της Tesla, τις χαμηλές πωλήσεις, τα ελάχιστα κέρδη και τη ακραία χρηματιστηριακή κεφαλαιοποίηση της αγοράς σε σχέση με άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης