Τελευταία Νέα
Διεθνή

Άρθρο των New York Times για τον σάλο από τις καταγγελίες στον χώρο του ελληνικού θεάτρου

Άρθρο των New York Times για τον σάλο από τις καταγγελίες στον χώρο του ελληνικού θεάτρου
Στο εν λόγω κείμενο, ιδιαίτερο βάρος δίνεται και στην παραίτηση του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη

Άρθρο στους New York Times περιγράφει τον σάλο που έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες από τις καταγγελίες για τον καλλιτεχνικό χώρο της Ελλάδας.
Μετά την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου για σεξουαλική κακοποίηση, πλήθος από καλλιτέχνες έχουν κάνει επώνυμα τις καταγγελίες τους και η είδηση έγινε άρθρο στους New York Times με τίτλο που κάνει λόγο για «θεμέλια που τρίζουν στο Εθνικό Θέατρο».
Όπως αναφέρει η εφημερίδα οι καταγγελίες είναι πολλές και δίνεται έμφαση στους επώνυμους που έχουν προχωρήσει σε αυτήν την πράξη αναφερόμενοι σε λεκτική, ψυχολογική, σεξουαλική, αλλά και σωματική βία.

Αναφορές στον Λιγνάδη

Στο εν λόγω κείμενο, ιδιαίτερο βάρος δίνεται και στην παραίτηση του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη.
Το άρθρο αναφέρει: «Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου της Ελλάδας παραιτήθηκε αυτόν τον μήνα μετά από αναφορές που υποδηλώνουν ότι παρενόχλησε σεξουαλικά νέους ηθοποιούς. Ο ίδιος, αρνήθηκε τις κατηγορίες».
new_york_times.jpg

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης