Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το Facebook μπλόκαρε τις ειδήσεις στην Αυστραλία - Τι συνέβη

Το Facebook μπλόκαρε τις ειδήσεις στην Αυστραλία - Τι συνέβη
Η εταιρεία έχει αποκλείσει την κοινή χρήση και προβολή ειδησεογραφικών άρθρων και σελίδων στη χώρα, σε μια απόφαση που προκύπτει από μια συνεχιζόμενη μάχη μεταξύ τεχνολογικών εταιρειών, ειδησεογραφικών οργανισμών και της κυβέρνησης
Σχετικά Άρθρα

Οι χρήστες του Facebook στην Αυστραλία επισκέπτονται την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και διαπιστώνουν ότι οι ειδήσεις έχουν εξαφανιστεί σε μεγάλο βαθμό.
Η εταιρεία έχει αποκλείσει την κοινή χρήση και προβολή ειδησεογραφικών άρθρων και σελίδων στη χώρα, σε μια απόφαση που προκύπτει από μια συνεχιζόμενη μάχη μεταξύ τεχνολογικών εταιρειών, ειδησεογραφικών οργανισμών και της κυβέρνησης.

Οι αλλαγές

Από την κίνηση αυτή του Facebook προκύπτει ότι οι διεθνείς χρήστες δεν θα μπορούν να δουν ειδήσεις που δημοσιεύονται από εκδότες της Αυστραλίας και ότι οι άνθρωποι στην Αυστραλία δεν θα μπορούν να μοιράζονται ή να βλέπουν νέα.
Η διαφορά προέκυψε από τις προσπάθειες της Αυστραλίας να υποχρεώσει την Google, το Facebook και άλλες εταιρείες διαδικτύου να πληρώσουν για το περιεχόμενο ειδήσεων που εμφανίζεται στους ιστότοπούς τους.
Η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι κάτι τέτοιο θα είναι ένας σημαντικός τρόπος για να διασφαλιστεί ότι η δημοσιογραφία για τους πολίτες θα είναι σε θέση να ευημερήσει και να διασφαλίσει ότι τα έσοδα κατανέμονται αρκετά μεταξύ των τεχνολογικών εταιρειών και των μέσων ενημέρωσης.Ωστόσο, οι εταιρείες τεχνολογίας υποστηρίζουν ότι οι πληρωμές είναι άδικες και απειλούν ορισμένες από τις τεχνολογίες που υποστηρίζουν το Διαδίκτυο. 

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης