Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στη ΓΑΔΑ ο Λιγνάδης: Δεν υπάρχει ένταλμα σύλληψης μέχρι στιγμής – Νέα κατάθεση - φωτιά στον εισαγγελέα για τον σκηνοθέτη

Στη ΓΑΔΑ ο Λιγνάδης: Δεν υπάρχει ένταλμα σύλληψης μέχρι στιγμής  – Νέα κατάθεση - φωτιά στον εισαγγελέα για τον σκηνοθέτη

Ο γνωστός ηθοποιός μετέβη στη ΓΑΔΑ με τον δικηγόρο του προκειμένου να πληροφορηθεί, εάν υπάρχει ένταλμα σύλληψης εναντίον του

Σχετικά Άρθρα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του σκηνοθέτη – ηθοποιού Δημήτρη Λιγνάδη και τις καταγγελίες εναντίον του για σεξουαλική κακοποίηση.
Στον απόηχο της νέας επιβαρυντικής κατάθεσης για τον ίδιο, ο σκηνοθέτης μετέβη με τον συνήγορό του Νίκο Γεωργουλέα μετέβη στη ΓΑΔΑ προκειμένου να πληροφορηθούν, εάν υπάρχει ένταλμα σύλληψης εναντίον του. Ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο δικηγόρος του ζήτησαν και συναντήθηκαν με αξιωματικό της Ασφάλειας Αττικής, ο οποίος τους ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει ένταλμα σύλληψης και στην συνέχεια αποχώρησαν, δηλώνοντας ότι είναι στην διάθεση των αρχών, αν χρειαστεί.
Μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, άφησε στους αστυνομικούς την κάρτα του και τα τηλέφωνά του για την περίπτωση που τον αναζητήσουν.

«Δεν αναζητείται»

Με αφορμή τα περί εντάλματος ο κ. Γεωργουλέας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Ζητήσαμε αρμοδίως ενημέρωση από τις αρχές και λάβαμε την ενημέρωση από την Αστυνομία ότι μέχρι στιγμής ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν αναζητείται».
Σύμφωνα με τον συνήγορο, ο ίδιος και ο Δημήτρης Λιγνάδης εργάζονται πάνω στην υπερασπιστική γραμμή του σκηνοθέτη, ο οποίος έχει συγκροτημένη σκέψη παρά τη μεγάλη πίεση που δέχεται.

Κατάθεση – φωτιά


Εν τω μεταξύ μία ακόμη κατάθεση – φωτιά για την υπόθεση με πρωταγωνιστή τον γνωστό ηθοποιό- σκηνοθέτη έλαβε αργά το βράδυ της Παρασκευής (19/2/2021) ο Εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος .
Μετά την κατάθεση γυναίκας που έλαβε το απόγευμα, ο Εισαγγελέας εξέτασε τη νύχτα μάρτυρα που προτάθηκε από τον 25χρονο ο οποίος κατέθεσε μήνυση για βιασμό που υπέστη από τον καταγγελλόμενο το 2010 ενόσω ήταν 14 ετών.
Ο μάρτυρας φέρεται να δήλωσε στον Εισαγγελέα πως δεν έχει καμία αμφιβολία για όσα ισχυρίζεται στην μήνυση του ο 25χρονος,γεγονός που στηρίζει μεταξύ άλλων, όπως είπε, και στην συμπεριφορά του σκηνοθέτη.

Επιβαρυντικά στοιχεία

Φέρεται επίσης να επιβεβαίωσε ενώπιον του εισαγγελικού λειτουργού πολλά από όσα περιλαμβάνονται στην μήνυση του 25χρονου, υποστηρίζοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, πως και ο ίδιος είχε βρεθεί στο σπίτι του καλλιτέχνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μάρτυρας υποστήριξε ότι είχε βρεθεί στο σπίτι του σκηνοθέτη, μαζί με τον μηνυτή κι άλλους συνομηλίκους φίλους τους και ότι εκεί ο σκηνοθέτης τους πρόσφερε αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες προτείνοντας τους στην συνέχεια να προχωρήσουν όλοι μαζί σε ερωτικές πράξεις.
Ο μάρτυρας φαίνεται να είπε στον Εισαγγελέα πως όλη η παρέα εκείνη την φορά έφυγαν αμέσως από το σπίτι και ότι ο ίδιος δεν πήγε ποτέ ξανά .

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης