Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στο Πεδίον του Άρεως διενεργήθηκαν Rapid Test – Πατούλης: Συνεχίζουμε τα δειγματοληπτικά τεστ στην Αττική

Στο Πεδίον του Άρεως διενεργήθηκαν Rapid Test – Πατούλης: Συνεχίζουμε τα δειγματοληπτικά τεστ στην Αττική
Τη Δευτέρα 8 Μαρτίου οι Κινητές Ομάδες Επισκέψεων της Περιφέρειας και του ΙΣΑ θα πραγματοποιήσουν δειγματοληπτικά τεστ στο Δυτικό Τομέα Αττικής

Συνεχίστηκε και την Κυριακή 7 Μαρτίου η δράση της Περιφέρειας Αττικής από τα εξειδικευμένα κλιμάκια της Περιφέρειας και του ΙΣΑ, παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη για τη λήψη δειγματοληπτικών ρινοφαρυγγικών τεστ, με τη μέθοδο της ταχείας διαδικασίας Rapid test, στο Κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Πεδίον του Άρεως.
Παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Γ. Δημόπουλος, ο Συντονιστής του Κέντρου Επιχειρήσεων της Περιφέρειας και του ΙΣΑ Δρ. Π. Ευσταθίου, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Γ. Αγγελόπουλος και η Χ. Γαλανοπούλου υπεύθυνη οργάνωσης και ενημέρωσης του ΚΕΠΙΧ.
Οι Κινητές Ομάδες Επισκέψεων Σπίτι (ΚΟΕΣ) της Περιφέρειας και του ΙΣΑ, σύμφωνα και με τις σχετικές εντολές του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, θα συνεχίσουν και το επόμενο διάστημα να πραγματοποιούν δειγματοληπτικά τεστ, στο σύνολο των Διοικητικών Δομών της Περιφέρειας Αττικής. Στόχος είναι η καταγραφή ενός μεγάλου αριθμού εξετασθέντων πολιτών και προσδιορισμού των πιθανών κόκκινων περιοχών στην Αττική.

Πατούλης: Η δράση θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης ενημερώθηκε από τον Δρ. Π. Ευσταθίου για την πορεία υλοποίησης της δράσης.
patoulis2.JPG
Ο κ. Πατούλης δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι «η δράση θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, σε δομές καθώς και σε συγκεκριμένα σημεία όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων της Αττικής. Όπως διαπιστώσαμε σήμερα, εδώ στο Πεδίον του Άρεως η προσέλευση είναι αυξημένη και αυτό δείχνει ότι οι πολίτες έχουν κινητοποιηθεί και βρίσκονται σε εγρήγορση».
Υπογράμμισε ότι όποιος διαπιστωθεί ότι είναι θετικός στο rapid test υποβάλλεται και σε μοριακό test στη συνέχεια.
«Οι δράσεις που οργανώνουμε έχουν ως κεντρικό στόχο τους να διακοπεί η αλυσίδα της μεταδοτικότητας του κορωνοϊού. Επιπλέον, οι πολίτες της Αττικής για τα θέματα της πανδημίας μπορούν να απευθύνονται στο 1110 το οποίο βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία. Όλες οι ενέργειες μας έχουν ως στόχο να επιστρέψουμε στην κανονικότητα το γρηγορότερο δυνατόν. Τα στελέχη της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ, βρίσκονται στις επάλξεις κάθε μέρα προκειμένου να συμβάλλουμε όλοι μαζί στην εθνική προσπάθεια ανακοπής της έξαρσης της πανδημίας», τόνισε ο κ. Πατούλης.
patoulis3.JPG

Στο Δυτικό Τομέα Αττικής τα rapid test τη Δευτέρα 8/3

Τη Δευτέρα 8 Μαρτίου οι Κινητές Ομάδες Επισκέψεων της Περιφέρειας και του ΙΣΑ θα πραγματοποιήσουν δειγματοληπτικά τεστ στο Δυτικό Τομέα Αττικής.
Συγκεκριμένα, τα τεστ θα πραγματοποιηθούν από τις 10 το πρωί μέχρι τις 14:30 το μεσημέρι στο Αιγάλεω στο κτήριο της Αντιπεριφέρειας (Ιερά Οδός 294), στη Διεύθυνση Υγειάς και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθήνας στο Περιστέρι (Τρώων, αρ. 1 & Χαλκίδος), καθώς και στο Ίλιον στο Πάρκο Τρίτση (Σπύρου Μουστακαλή 23).
patoulis4.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης