Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούμπας: Κραυγή αγωνίας από γιατρούς, νοσηλευτές για κατάρρευση του ΕΣΥ

Κουτσούμπας: Κραυγή αγωνίας από γιατρούς, νοσηλευτές για κατάρρευση του ΕΣΥ
Άμεση επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας, προσλήψεις και ένταση εμβολιασμών ζητά ο κ.Κουτσούμπας
Σχετικά Άρθρα

Για κραυγή αγωνίας γιατρών και νοσηλευτών για την κατάρρευση του δημόσιου συστήματος υγείας λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού κάνει λόγο ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, ο οποίος επισημαίνει ότι χρειάζονται άμεσα τρία μέτρα.
«Σε όποιο νοσοκομείο και αν βρεθείς αυτές τις μέρες ακούγεται κραυγή αγωνίας από όλους όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τους διευθυντές των κλινικών, για την κατάρρευση του δημόσιου συστήματος Υγείας.
Η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες.
Τρία άμεσα μέτρα χρειάζονται.
Πρώτον, επίταξη του ιδιωτικού τομέα της υγείας, ώστε να ενισχυθούν με κλίνες και προσωπικό το δημόσιο σύστημα.
Δεύτερον, μαζικές προσλήψεις νοσηλευτών, γιατρών.
Τρίτον, ένταση των εμβολιασμών, γρήγορη κλιμάκωση, έτσι ώστε να εμβολιαστεί όλος ο πληθυσμός με ασφάλεια και με χρησιμοποίηση όλων των διαθέσιμων εμβολίων και με πολύ περισσότερα εμβολιαστικά κέντρα» ανέφερε ο κ.Κουτσούμπας κατά την επίσκεψη του στο ΚΑΤ.
Ερωτηθείς για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη, ο κ.Κουτσούμπας είπε ότι η κυβέρνηση «χρησιμοποιεί όλο και περισσότερο τη βία, την τρομοκρατία, την καταστολή, τον αυταρχισμό».
«Ήταν απαράδεκτο το γεγονός που συνέβη χθες στη Νέα Σμύρνη, όπου οι «ράμπο» της αστυνομίας μέσα στην πλατεία -ενώ γυναικόπαιδα, νέοι άνθρωποι έκαναν την κυριακάτικη βόλτα τους - επιτέθηκε με βάναυσο τρόπο.
Το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι αίσχος, ντροπή.
Και βεβαίως το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι να γίνει αυστηρή ποινική δίωξη όλων όσων ευθύνονται γι' αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση» υπογράμμισε ο κ.Κουτσούμπας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης