Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νέα Δημοκρατία: Τσίπρας και αλήθεια δεν συναντιούνται πουθενά

Νέα Δημοκρατία: Τσίπρας και αλήθεια δεν συναντιούνται πουθενά
Στον ισχυρισμό ότι ο τρομοκράτης της 17 Νοέμβρη Χριστόδουλος Ξηρός συνελήφθη επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ προέβη ο Αλέξης Τσίπρας
Σχετικά Άρθρα
Με ανακοίνωσή της, η ΝΔ επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ και κάνει λόγο για «ψευδείς ισχυρισμούς» στην υπόθεση Κουφοντίνα, στρέφοντας τα βέλη της στον Αλέξη Τσίπρα.
«Σήμερα ακούσαμε ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός συνελήφθη επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Καμιά σχέση με την αλήθεια. Η σύλληψή του έγινε, στις 3 Ιανουαρίου 2015, επί κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον Α. Σαμαρά».
Στην ανακοίνωσή της η Πειραιώς αναφέρει ότι «σε κάθε μια πρόταση ο κ. Τσίπρας λέει κι ένα ψέμα θέλοντας να ξεχάσουμε τη συμπαράστασή του στα αιτήματα του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δ. Κουφοντίνα».
«Μια από τις πρώτες αποφάσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ήταν να πάει ο Δ. Κουφοντίνας σε αγροτικές φυλακές.
Όταν με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο, μπορεί κάποιος να διαπιστώσει τα ψέματά του, αντιλαμβάνεται κανείς ότι Τσίπρας και αλήθεια δεν συναντιούνται πουθενά», καταλήγει η Νέα Δημοκρατία.

Τι είχε πει ο Τσίπρας

Στον ισχυρισμό ότι ο τρομοκράτης της 17 Νοέμβρη Χριστόδουλος Ξηρός συνελήφθη επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ προέβη ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας το πρωί της Πέμπτης 18/3) στο Open.
Ωστόσο πρόκειται περί χρονικής γκάφας του πρώην πρωθυπουργού καθώς ο τρομοκράτης της 17 Νοέμβρη συνελήφθη στις 3 Ιανουαρίου 2015, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε  στις 25 Ιανουαρίου 2015.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης