Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΚΚΕ για συνέντευξη Μητσοτάκη: Οι ευχές για "άλμα δεκαετίας" έχουν μοναδικούς αποδέκτες τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους

ΚΚΕ για συνέντευξη Μητσοτάκη: Οι ευχές για
κυβέρνηση αξιοποιεί την πανδημία για τη νομοθέτηση κι εφαρμογή νέων αντιλαϊκών μέτρων", τονίζει το ΚΚΕ
Σχετικά Άρθρα

«Οι ευχές για "άλμα δεκαετίας" και για "μία άλλη Ελλάδα", στις οποίες αναφέρθηκε ο κ. Μητσοτάκης, έχουν μοναδικούς αποδέκτες τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους της χώρας και όχι το λαό», αναφέρει το ΚΚΕ σχολιάζοντας τη συνέντευξη του πρωθυπουργού.
Σύμφωνα με το ΚΚΕ, «ο «οδικός χάρτης» της διαχείρισης της πανδημίας και της καπιταλιστικής ανάκαμψης «στρώνεται» πάνω στην ένταση της εκμετάλλευσης και της εργασιακής ευελιξίας, στο περαιτέρω τσάκισμα των μικρών επαγγελματιών, στην κατεδάφιση των κοινωνικών δικαιωμάτων που έχουν απομείνει. Αυτές είναι και οι προτεραιότητες του Ταμείου Ανάκαμψης της ΕΕ, στο οποίο συναντιούνται η κυβέρνηση μαζί με τα αλλά κόμματα.
Γι' αυτό, άλλωστε, η κυβέρνηση αξιοποιεί την πανδημία για τη νομοθέτηση κι εφαρμογή νέων αντιλαϊκών μέτρων, ενώ την ίδια στιγμή αντιμετωπίζει τη δίκαιη διαμαρτυρία απέναντι σε αυτά με την ένταση του αυταρχισμού και με την υποκριτική επίκληση της δημόσιας υγείας, την οποία έχει αφήσει στο έλεος».
«Η "άλλη Ελλάδα", υπέρ των πολλών, απαιτεί το αντίθετο από όσα διακηρύσσει η κυβέρνηση και η ΕΕ: εργατική λαϊκή αντεπίθεση για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του λαού και της κοινωνίας», καταλήγει το ΚΚΕ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης