Κοινωνία

Έκτακτη σύσκεψη για την ενσωμάτωση των ιδιωτών γιατρών στο ΕΣΥ τη Δευτέρα (22/3)

Έκτακτη σύσκεψη για την ενσωμάτωση των ιδιωτών γιατρών στο ΕΣΥ τη Δευτέρα (22/3)
Μέχρι αυτή την ώρα 61 ιδιώτες γιατροί έχουν ανταποκριθεί στην έκκληση του υπουργείου Υγείας να ενισχύσουν τις δημόσιες δομές.
Σχετικά Άρθρα

Έκτακτη σύσκεψη των εκπροσώπων των Επιστημονικών Εταιρειών Παθολογίας, Γενικής Ιατρικής Πνευμονολογίας και Αναισθησιολογίας συγκαλεί για τη Δευτέρα (22/3/20210 ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) με θέμα την ενσωμάτωση των ιδιωτών ιατρών στην ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.
Μέχρι αυτή την ώρα 61 ιδιώτες γιατροί μέλη του ΙΣΑ έχουν ανταποκριθεί στην έκκληση του υπουργείου Υγείας να ενισχύσουν τις δημόσιες δομές.
Πρέπει επίσης να επισημανθεί ότι τα μέλη του Δ.Σ. του ΙΣΑ τίθενται σύσσωμα στη διάθεση του τπουργείου Υγείας για να συνδράμουν στην ενίσχυση του ΕΣΥ.

«Θα σώσουμε ανθρώπινες ζωές»

«Καλούμε τον ιατρικό κόσμο σε συσπείρωση.
Όλοι μαζί ενωμένοι θα συμβάλλουμε στην αναχαίτιση της πανδημίας και θα σώσουμε ανθρώπινες ζωές.
Αυτή την ώρα η σκέψη όλων μας είναι στους ασθενείς που αγωνίζονται για τη ζωή τους.
Η κριτική και η εσωστρέφεια είναι για την επόμενη ημέρα.
Πρέπει να επισημανθεί ότι οι ιδιώτες γιατροί το κρίσιμο αυτό διάστημα έχουν προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες κρατώντας ανοιχτά τα ιατρεία τους και στηρίζοντας την ΠΦΥ, που αποτελεί σημαντικό πυλώνα στην υγειονομική θωράκιση ενάντια στην πανδημία.
Με ενότητα και ομοψυχία θα δώσουμε τη μάχη για τον ασθενή, τη δημόσια υγεία και την πατρίδα», τονίζει ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης