Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Στα 80.000 δολ. το bitcoin τέλη Απριλίου; Τι βλέπουν οι traders

Στα 80.000 δολ. το bitcoin τέλη Απριλίου; Τι βλέπουν οι traders
Νέα άνοδο για το bitcoin σε ιστορικά υψηλά έως τα τέλη Απριλίου βλέπουν οι traders
Σχετικά Άρθρα

Με την πολυαναμενόμενη IPO της Coinbase να αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα, οι traders φαίνεται να στοιχηματίζουν ότι το bitcoin θα ενισχυθεί για άλλη μια φορά σε νέα ιστορικά υψηλά τις επόμενες εβδομάδες.
Στις 24 Μαρτίου, οι ιδρυτές της εταιρείας ανάλυσης κρυπτογράφησης Glassnode παρουσίασαν στοιχεία που υποδηλώνουν ότι οι option traders «φορτώνουν» συμβόλαια στην Deribit, που πρόκειται να λήξουν στις 30 Απριλίου με strike price 80.000 δολ.
bitcoin169.JPG

Eάν η τιμή είναι χαμηλότερη από 80.000 δολ, στο τέλος Απριλίου, τα συμβόλαια θα λήξουν χωρίς αξία, υποδηλώνοντας την πεποίθηση ότι οι αγορές Bitcoin απέχουν πολύ από το να ξεπεράσουν τους traders παραγώγων.

Skew: Πιθανότητα μόλις 6,19%

Ωστόσο, σύμφωνα με την Skew, η πιθανότητα για ενίσχυση του bitcoin πάνω από τα 80.000 δολ. έως την ωρίμανση των συμβολαίων στα τέλη Απριλίου, είναι μόλις 6,19%.
skew.JPG

Σημαντικός όγκος συγκεντρώνεται επίσης σε συμβόλαια με strike price στα 120.000 δολ, πράγμα που σημαίνει ότι ορισμένοι traders  πιστεύουν ότι η τιμή του bitcoin θα υπερδιπλασιαστεί τις επόμενες πέντε εβδομάδες.
Η Skew δίνει πιθανότητα μόλις 2,15% να φτάσει το bitcoin τα 100.000 δολ. μέχρι την ημερομηνία λήξης της 30ης Απριλίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης