Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Greenhill: Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελλάκτωρ είναι απασχολημένο… να ετοιμάσει το επόμενο λάθος του

Greenhill: Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελλάκτωρ είναι απασχολημένο… να ετοιμάσει το επόμενο λάθος του

Μια σημαντική ελληνική επιχείρηση, η Ελλάκτωρ έχει βρεθεί στην δυσάρεστη θέση να διοικείται από Διοικητικό Συμβούλιο που αποφεύγει την πραγματικότητα

Σχετικά Άρθρα
Σήμερα εκτυλίσσονται εξελίξεις που δεν θα ταίριαζαν σε μεγάλη εταιρεία όπως η Ελλάκτωρ.

Στο Πρωτοδικείο Αθηνών εκδικάζονται αιτήσεις προσωρινής διαταγής και ασφαλιστικών μέτρων συντηρητικής κατάσχεσης εις χείρας τρίτων, που κατέθεσαν υπεργολάβοι επειδή φοβούνται ότι θα υποστούν κούρεμα οι απαιτήσεις τους.
Την ίδια στιγμή, μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ανάρμοστες απόψεις που αποδίδονται στην διοίκηση της Ελλάκτωρ.

Τι αναφέρουν κύκλοι της Greenhill

Κύκλοι της Greenhill Investments Limited, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, έκαναν το ακόλουθο σχόλιο σχετικά με τις εξελίξεις:
Μια σημαντική ελληνική επιχείρηση, η Ελλάκτωρ έχει βρεθεί στην δυσάρεστη θέση να διοικείται από Διοικητικό Συμβούλιο που αποφεύγει την πραγματικότητα.

«Ετοιμάζουν το επόμενο λάθος τους»

Όπως αναφέρουν οι κύκλοι της Greenhill, αποδεικνύονται ανίκανοι να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και αποδίδουν τις ευθύνες στους προηγούμενους.
Αποτυγχάνουν να καταθέσουν προσφορά για το μεγαλύτερο σήμερα κατασκευαστικό έργο, την παραχώρηση της Εγνατίας και ρίχνουν τις ευθύνες σε ξένη εταιρία της κοινοπραξίας.
Αδυνατούν να πείσουν για την αναγκαιότητα μεγάλης αύξησης κεφαλαίου που έχουν εξαγγείλει και ενοχοποιούν μετόχους επειδή υποτίθεται δεν ενδιαφέρονται.
Ρίχνουν στα βράχια την έκδοση ομολογιακού δανείου ανακοινώνοντας ότι η τράπεζα που το είχε αναλάβει απειλήθηκε από κάποιους για κάτι που δεν είναι σαφές.
Επιτίθενται με ανοίκειες εκφράσεις στους βασικούς μετόχους της εταιρείας που θεωρητικά είναι εργοδότες τους.
Είναι πολύ απασχολημένοι, ετοιμάζουν το επόμενο λάθος τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης