Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Coinbase: Άλμα 10% μετά το ντεμπούτο στον Nasdaq

Coinbase: Άλμα 10% μετά το ντεμπούτο στον Nasdaq
Το ντεμπούτο της Coinbase στην αμερικανική κεφαλαιαγορά, αποτέλεσε ορόσημο για το bitcoin και την αγορά κρυπτονομισμάτων γενικότερα
Σχετικά Άρθρα
Άλμα 10% καταγράφει η μετοχή της Coinbase προσυνεδριακά στη Wall Street, μετά την εισαγωγή στον τεχνολογικό δείκτη Nasdaq.
Συγκεκριμένα, η μετοχή ενισχυόταν 10,3% στα 362 δολ.
Το ντεμπούτο της Coinbase στην αμερικανική κεφαλαιαγορά, αποτέλεσε ορόσημο για το bitcoin και την αγορά κρυπτονομισμάτων γενικότερα.
Οι μετοχές ξεκίνησαν trading την Τετάρτη στα 381 δολάρια και έφτασαν μέχρι τα 429,54 δολ., πριν ολοκληρώσουν την πρώτη μέρα στα 328,28 δολ.
Σημειώνεται πως η τιμή εισαγωγής είχε οριστεί στα 250 δολάρια.
Την ίδια ώρα, το δημοφιλέστερο κρυπτονόμισμα, το bitcoin, αφού διέσπασε για πρώτη φορά το φράγμα των 65.000 δολαρίων ανά νόμισμα, βρίσκεται στα 62.000 δολ.
Σύμφωνα με το Bloomberg, τα funds της Cathie Wood's έχουν προχωρήσει στην αγορά 749.205 μετοχών της Coinbase.

Νέα ώθηση στην αγορά κρυπτονομισμάτων

Η εισαγωγή της Coinbase στον Nasdaq, εκτιμάται ότι θα δώσει νέα ώθηση στην αγορά των κρυπτονομισμάτων, με την εμφάνιση δυνητικών αγοραστών σε ψηφιακά νομίσματα, τα οποία έχουν εξελιχθεί σε βιομηχανία 2 τρισ. δολαρίων σε διάστημα δέκα ετών.
Το bitcoin, το δημοφιλέστερο και μεγαλύτερο νόμισμα κρυπτογράφησης, αποτιμάται περισσότερο από 1 τρισ. δολάρια.
Στην τιμή κλεισίματος, η αποτίμηση της Coinbase ήταν περίπου 86 δισ.  δολάρια.
Η αυξανόμενη αποδοχή των κρυπτονομισμάτων οδήγησε το bitcoin σε ράλι 120% από τον Δεκέμβριο, καθώς επίσης και άλλα κρυπτονομίσματα έχουν ενισχυθεί σε ιστορικά υψηλά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης