Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Morgan Creek Capital Management: Νέος κύκλος για το Bitcoin, θα φτάσει τα 250.000 δολ.

Morgan Creek Capital Management: Νέος κύκλος για το Bitcoin, θα φτάσει τα 250.000 δολ.
Οι επενδυτές υποτιμούν το bitcoin, που είναι κάτι περισσότερο από ένα πολύτιμο token, σύμφωνα με τη Morgan Creek Capital Management
Σχετικά Άρθρα

Ένας νέος οικονομικός κύκλος θα μπορούσε να αρχίσει για το Bitcoin, αναφέρει η Creek Capital Management, προσθέτοντας πως το δημοφιλές κρυπτονόμισμα ενδεχομένως τα επόμενα πέντε χρόνια να αγγίξει την περιοχή των 250.000 δολ.
Όπως δήλωσε ο επικεφαλής του fund Mark Yusko στο «Trading Nation» την Παρασκευή 8 Μαΐου, οι επενδυτές υποτιμούν το bitcoin, που είναι κάτι περισσότερο από ένα πολύτιμο token.
«Πρόκειται για την υιοθέτηση ενός δικτύου με αυξημένη χρήση.
Αυτό είναι ένα δίκτυο και τα δίκτυα αναπτύσσονται με εκθετικό τρόπο.
Αυτό είναι το γρηγορότερο δίκτυο στην ιστορία, αξίας τρισεκατομμυρίων δολαρίων, ακριβώς στο μονοπάτι των FAANGs, που, όμως, χρειάστηκαν από 15 έως 20 χρόνια να αναπτυχθούν». 

Ψηφιακός χρυσός

Ο Yusko είπε ότι, αν το bitcoin φτάσει κοντά στη νομισματική αξία του χρυσού, κάθε νόμισμα θα εκτιμάται στα 250.000 δολ. περίπου.
Σημειώνεται πως η τρέχουσα αξία του κρυπτονομίσματος ξεπερνά το 1 τρισεκατομμύριο δολ.
«Το Bitcoin είναι ψηφιακός χρυσός, και καθώς πλησιάζει τη νομισματική αξία του χρυσού, στα 4 τρισεκατομμύρια δολάρια, η τιμή του εύλογα θα φτάσει τα 250.000 δολάρια.
Αν, μάλιστα, σε όλο το χρυσό που αποτιμάται συμπεριληφθούν τα κοσμήματα και οι ράβδοι χρυσού, τότε η κεφαλαιοποίηση του bitcoin θα μπορούσε να ξεπερνά τα 8 τρισεκατομμύρια δολάρια, ήτοι τα 500.000 δολ. ανά νόμισμα. 
Το ποσοστό του Bitcoin στην αγορά κρυπτονομισμάτων έχει μειωθεί απότομα τον περασμένο μήνα σε περίπου 35% από περίπου 55%, καθώς άλλα κρυπτονομίσματα όπως το ethereum και το dogecoin σημείωσαν νέα
υψηλά.
Η εστίαση στα περιβαλλοντικά στανταρ έχει μετατοπίσει την προσοχή των επενδυτών μακριά από το blockchain υψηλής έντασης ενέργειας του Bitcoin στο δίκτυο Ethereum.
Ο επικεφαλής των επενδύσεων είπε ότι εάν το bitcoin είναι το TCP / IP του διαδικτύου, το Ethereum είναι μια εργαλειοθήκη όπως το www dot.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης