Πολιτική

Σε Ισραήλ και Παλαιστινιακά εδάφη σήμερα 18/5 ο ΥΠΕΞ, Ν. Δένδιας

Σε Ισραήλ και Παλαιστινιακά εδάφη σήμερα 18/5 ο ΥΠΕΞ, Ν. Δένδιας
Είναι ο πρώτος ΥΠΕΞ κράτους μέλους της ΕΕ που μεταβαίνει στην περιοχή από την έναρξη της κρίσης
Σχετικά Άρθρα

Επίσκεψη στο Ισραήλ και στα Παλαιστινιακά εδάφη θα πραγματοποιήσει σήμερα, Τρίτη 18 Μαΐου, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ο οποίος είναι ο πρώτος υπουργός Εξωτερικών κράτους – μέλους της ΕΕ που μεταβαίνει στην περιοχή από την έναρξη της κρίσης και των εχθροπραξιών.
Κατά την επίσκεψή του, ο υπουργός Εξωτερικών θα έχει συναντήσεις με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ’, με τον Ισραηλινό ομόλογό του Gabi Askenazi και με τον Παλαιστίνιο πρωθυπουργό Mohammed Ibrahim Stay eh, και όχι με τον υπουργό Εξωτερικών Riyad al Maliki, όπως αρχικά ανακοινώθηκε, λόγω έκτακτης αλλαγής του προγράμματος του τελευταίου.
Επίσης, ο κ. Δένδιας θα συμμετάσχει στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη των υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που συνεκάλεσε ο ύπατος εκπρόσωπος Josep Borrell με αντικείμενο τις εξελίξεις στην περιοχή.
Ο κ.Δένδιας θα μεταβεί και στην Ιορδανία, όπου θα συναντηθεί με τον Ιορδανό ομόλογό του Ayman Safadi ενώ την Πέμπτη 20/5 θα μεταβεί στο Κάιρο όπου θα συναντηθεί με τον Αιγύπτιο ομόλογό του Sameh Shoukry.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης