Τελευταία Νέα
Πολιτική

Προσχωρεί στο ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Συμεών Κεδίκογλου

Προσχωρεί στο ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Συμεών Κεδίκογλου
Διετέλεσε υφυπουργός Παιδείας στην κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου

Στο ΣΥΡΙΖΑ προσχωρεί ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Εύβοια, Συμεών Κεδίκογλου, ο οποίος είχε συνάντηση και με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.
Ο κ.Κεδίκογλου, ο οποίος είχε διατελέσει υφυπουργός Παιδείας στην κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου ενώ είχε εκλεχθεί βουλευτής για πρώτη φορά το 2009, εξέφρασε την επιθυμία του να στρατευθεί στον κοινό αγώνα για την άμβλυνση των κοινωνικών ανισοτήτων, την υπεράσπιση του κοινωνικού κράτους και των εργασιακών δικαιωμάτων που καταστρατηγεί βάναυσα η κυβέρνηση Μητσοτάκη.
«Καθώς η πανδημία θα υποχωρεί, θα αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο το πρόσωπο της διαχρονικής δεξιάς:
η έλλειψη σεβασμού στους θεσμούς, ο πελατειασμός, η ανάλγητη πολιτική εναντίων των πολλών αδύναμων και υπέρ λίγων ισχυρών.
Απέναντι στέκονται όσοι αυτοχαρακτηρίζονται προοδευτικοί πολίτες: από την αριστερά έως και το κέντρο, τους ενώνει η κοινή διαδρομή αγώνων για κοινωνική δικαιοσύνη.
Παραμερίζοντας επιμέρους διάφορες πρέπει να ενωθούν και να συμπαραταχθούν ώστε να αποτυπωθεί στις επόμενες εκλογές αυτό που στον τόπο μας ιστορικά αποτελεί κοινωνική πλειοψηφία.
Φορέας σήμερα της δημοκρατικής παράταξης είναι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και φυσικός επικεφαλής και εκφραστής ο πρόεδρος του Αλέξης Τσίπρας.
Υπηρετώντας αυτή την παράταξη όλη μου τη ζωή, έχοντας μια κρυστάλλινη διαδρομή, αισθάνομαι χρέος να ανταποκριθώ στο κάλεσμα κι ενώνω τις δυνάμεις μου για τον κοινό σκοπό.
Σ αυτήν την πορεία ξανασυναντώ και καλώ παλιούς και νέους φίλους σε ελπιδοφόρους αγώνες!» είπε μετά τη συνάντηση με τον κ.Τσίπρα ο κ.Κεδίκογλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης