Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Messaritis Ανανεώσιμες: Ολοκλήρωση δέκα έργων συνολικής ισχύος 5MW

Messaritis Ανανεώσιμες: Ολοκλήρωση δέκα έργων συνολικής ισχύος 5MW
Ολοκλήρωση δέκα έργων συνολικής ισχύος 5MW από την Messaritis Ανανεώσιμες
Σχετικά Άρθρα

Η Messaritis Ανανεώσιμες ολοκλήρωσε τη μελέτη, την προμήθεια εξοπλισμού και την κατασκευή δέκα (10) νέων έργων, συνολικής ισχύος 5MW στην ευρύτερη ηπειρωτική χώρα και συγκεκριμένα στις περιοχές της Θεσσαλίας, της Φθιώτιδας και της Χαλκιδικής.
Ενδεικτικά οι εταιρίες που εμπιστεύτηκαν την κατασκευή των έργων τους στην Messaritis είναι οι "ΜΕΡΕΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ", "ΣΟΛΑΡ ΡΕΣ ΙΙΙ", "ΗΛΕΚΤΡΟΓΕΝΕΤΙΚΗ ΕΕ", "ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Μ.ΙΚΕ", "ΣΟΛΑΡ ΡΕΣ ΙΙ Μ.ΙΚΕ", "ΩΘΗΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ" και "ΣΟΛΑΡ ΡΕΣ ΙV Μ.ΙΚΕ".
Η Messaritis ολοκλήρωσε και παρέδωσε εμπρόθεσμα τα έργα εξασφαλίζοντας στους επενδυτές την τιμή πώλησης της ηλεκτρικής ενέργειας, πριν την ανακοίνωση της παράτασης της προθεσμίας που τελικά δόθηκε, γεγονός που την καθιστά έναν έμπιστο και αξιόπιστο συνεργάτη.
Ο ετοιμοπαράδοτος εξοπλισμός, τα εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρίας και οι υπηρεσίες ολοκληρωμένης διαχείρισης των έργων από ομάδα μηχανικών με πολυετή εμπειρία στην κατασκευή φωτοβολταϊκών σταθμών συντελούν στην τήρηση των αυστηρών χρονοδιαγραμμάτων και την παράδοση άριστων τεχνικά έργων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επενδυτές έχουν ήδη συνάψει πολυετείς συμβάσεις λειτουργίας και συντήρησης (O&M) των εν λόγω έργων με την εταιρεία, η οποία προσφέρει πανελλαδικό After Sales Support.
Για την υλοποίηση των φωτοβολταϊκών σταθμών χρησιμοποιήθηκαν φωτοβολταϊκά πλαίσια της εταιρείας JA SOLAR, inverters της εταιρίας SUNGROW και σταθερές βάσεις στήριξης της ελληνικής εταιρείας C SOLAR STEEL.
Η Messaritis Ανανεώσιμες αποτελεί μέλος του ομίλου εταιριών MESSARITIS, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας από το 1955.
Εξειδικεύεται στην κατασκευή, λειτουργία & συντήρηση Φωτοβολταϊκών σταθμών με αδιάλειπτη παρουσία από το 2007.
Έχει αδειοδοτήσει, μελετήσει και κατασκευάσει μέχρι σήμερα πάνω από 100 έργα, καθώς επίσης παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες λειτουργίας και συντήρησης σε περισσότερους από 200 Φ/Β σταθμούς και σε πάνω από 25 νομούς πανελλαδικά.
Η εταιρεία παραμένει διαχρονικά πιστή στις αξίες της προσφέροντας υπηρεσίες που διακρίνονται για τον υψηλό βαθμό εξυπηρέτησης, την τεχνική υπεροχή και την καινοτομία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης