Κοινωνία

Φθιώτιδα: Περιπέτεια για 35χρονη μετά τον εμβολιασμό της με το μονοδοσικό σκεύασμα της Johnson & Johnson

Φθιώτιδα: Περιπέτεια για 35χρονη μετά τον εμβολιασμό της με το μονοδοσικό σκεύασμα της Johnson & Johnson
Η νεαρή γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας με δύσπνοια
Σχετικά Άρθρα

Περιπέτεια με την υγεία της πέρασε μία 35χρονη μητέρα τριών παιδιών στη Φθιώτιδα έπειτα από τον εμβολιασμό της κατά του κορωνοϊού.
Η γυναίκα παρουσίασε κάποιες έντονες ενοχλήσεις και αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας και στη συνέχεια στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.
Η γυναίκα από την Ανατολική Φθιώτιδα στις 11:15 το πρωί του Σαββάτου (19/6) υπεβλήθη μαζί με το σύζυγό της το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson στο Νοσοκομείο της Λαμίας, σύμφωνα με το LamiaReport.
Στις 4 το μεσημέρι παρουσίασε έντονο πονοκέφαλο και πυρετό και λίγες ώρες αργότερα, γύρω στις 8 το βράδυ άρχισε να έχει μούδιασμα στα χέρια μέχρι τους καρπούς, ενώ λίγο αργότερα το μούδιασμα έφτασε μέχρι τους ώμους.

Προβλήματα στην αναπνοή

Η 35χρονη άρχισε να έχει πρόβλημα και στην αναπνοή.
«Δεν μπορούσε να πάρει ανάσα και είχε έντονο πόνο στο στήθος.
Γι' αυτό στις 21:30 τη μετέφερα στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας όπου της έβαλαν οξυγόνο και την ετοίμασαν για να τη μεταφέρουν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαμίας.
Εκεί της έκαναν εξετάσεις και στις 2:30 τα ξημερώματα μας είπαν να επιστρέψουμε στο σπίτι...», είπε ος σύζυγό της.
Αυτή τη στιγμή η 35χρονη είναι στο σπίτι με έντονο πονοκέφαλο και αδιαθεσία στο στομάχι, ενώ όπως ανέφερε ο σύζυγός της οι γιατροί στο νοσοκομείο είπαν ότι το πιθανότερο είναι τα συμπτώματα της νεαρής μητέρας να οφείλονταν στο άγχος.
Ο σύζυγος όμως υποστηρίζει ότι η γυναίκα του δεν ήταν καθόλου αγχωμένη με το εμβόλιο, σε αντίθεση με τον ίδιο που ήταν πολύ αγχωμένος, και δεν παρουσίασε καμία παρενέργεια ή κάποιο σύμπτωμα.
Επίσης αναρωτιέται αν θα έπρεπε προληπτικά να κρατήσουν τη σύζυγό του για παρακολούθηση στο νοσοκομείο Λαμίας, έστω για ένα 24ωρο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης