eSports & Games

Overwatch: Στις 25 Σεπτεμβρίου οι Τελικοί με συνολικό prize pool 2.25 εκατομμυρίων δολαρίων

Overwatch: Στις 25 Σεπτεμβρίου οι Τελικοί με συνολικό prize pool 2.25 εκατομμυρίων δολαρίων
Σε Dallas και Los Angeles η επιστροφή του lan πρωταθλήματος του Overwatch.
Σχετικά Άρθρα

Τα live τουρνουά επιστρέφουν για το Overwatch, καθώς όπως ανακοίνωσε η Blizzard, τον προσεχή Σεπτέμβρη θα διεξαχθεί η τελική φάση του πρωταθλήματος. Η postseason ξεκινά στις 16 του μήνα, ενώ ο πρωταθλητής θα διεκδικήσει το έπαθλο των 1.5 εκατομμυρίων δολαρίων στις 25/9 στο Los Angeles.

Ο μεγάλος Τελικός θα φιλοξενηθεί στο Galen Center που έχει συνολική χωρητικότητα 10.258 θέσεις. Ωστόσο, η πιθανή προσέλευση αναμένεται να είναι αισθητά μικρότερη για λόγους προστασίας των φιλάθλων εν μέσω πανδημίας.

Το Overwatch αποκάλυψε και το οριστικό format της διοργάνωσης. Η οκτάδα των playoffs που θα διεξαχθούν στο Arlington Stadium του Dallas, τη μεγαλύτερη eSports αρένα στη Βόρεια Αμερική, αποτελείται από πέντε ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Δύσης και άλλες τρεις από αυτό της Ανατολής. Μέχρι στιγμής, τον προβιβασμό τους έχουν εξασφαλίσει μόνο οι Shanghai Dragons και οι Dallas Fuel.

Το συνολικό έπαθλο του Τελικού είναι 2.25 εκατομμύρια δολάρια. Η νικήτρια ομάδα θα καρπωθεί το 66% των χρημάτων, με τους δευτεραθλητές να βάζουν στα ταμεία τους το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 750.000 δολαρίων.

 

Πάνος Σταμούλης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης