Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Bitcoin: Αδυναμία να διασπάσει τα 40.000 δολ., τι προμηνύουν τα παράγωγα - Ράλι +19% για το XRP

tags :
Bitcoin: Αδυναμία να διασπάσει τα 40.000 δολ., τι προμηνύουν τα παράγωγα - Ράλι +19% για το XRP
Aδυνατεί να διασπάσει τα 40.000 δολ. το Βitcoin, αλλά διατηρείται η αισιοδοξία
Σχετικά Άρθρα

Φαίνεται πως ολοκληρώνεται ο νέος κύκλος ανάκαμψης για το Bitcoin, ύστερα από πτώση -10% μετά το selloff της Δευτέρας 26 Ιουλίου, καθώς αδυνατεί να διασπάσει το ορόσημο των 40.000 δολ.
Την ίδια στιγμή, άλμα +19% σημειώνει το κρυπτονόμισμα XRP της Ripple, με την εταιρεία να ανακοινώνει ODL στην crypto friendly Ιαπωνία.
Ειδικότερα, αναλυτές αναφέρουν πως το Bitcoin έχει υπεραγοραστεί και για αυτό τον λόγο δεν έχει δυνάμεις ώστε να κάνει το επόμενο βήμα.
Επίσης, είναι πολύ λογικό ότι κάποιοι επενδυτές ενδεχομένως να θέλουν να κατοχυρώσουν κάποια κέρδη, με το επόμενο σημείο στήριξης να τοποθετείται στα 34.000 δολ. - 36.000 δολ., που είναι ο μέσος όρος ενός εύρους δύο μηνών.
Στο μεταξύ, η Stack Funds πιστεύει ότι τα παράγωγα εκπέμπουν σήματα για νέο ανοδικό σερί.
Το ανοιχτό ενδιαφέρον για το Bitcoin δείχνει αυτήν τη στιγμή τον χαρακτήρα της αύξησης που ομοιάζει με την τάση η οποία είχε αναπτυχθεί το 2020, χρονιά η οποία αποτέλεσε το εφαλτήριο για να επιτευχθούν τα ιστορικά υψηλά των 64.500 δολ. τον Απρίλιο.
«Όσοι ήθελαν να μαζέψουν στα χαμηλά μπορεί να έχασαν τις μεγάλες ταλαντεύσεις, αλλά ας μην ανησυχούν.
Η αναπροσαρμογή των επιπέδων εισόδου θα μπορούσε να αποφέρει σημαντικές αποδόσεις στον τρέχοντα υπέρκυκλο» αναφέρει η έκθεση.
φδσαφδσα_1.JPG
Ράλι για το XRP της Ripple

Άλμα +19% σημειώνει το κρυπτονόμισμα XRP της Ripple, με την εταιρεία να ανακοινώνει ODL στην crypto friendly Ιαπωνία.
Σημειώνεται πως την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές το κρυπτονόμισμα είχε φτάσει τα 0,7 δολ.
Ειδικότερα, η αμερικανική blockchain εταιρεία Ripple ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με τον μεγαλύτερο πάροχο μεταφοράς χρημάτων της Ιαπωνίας SBI Remit, την υπηρεσία πληρωμών μέσω κινητού τηλεφώνου Coins.ph και την ψηφιακή πλατφόρμα ανταλλαγής περιουσιακών στοιχείων SBI VC Trade για τη μετατροπή πληρωμών εμβασμάτων από την Ιαπωνία στις Φιλιππίνες.
Όπως ανέφερε η εταιρεία, πρόκειται για την πρώτη εφαρμογή υπηρεσιών ρευστότητας κατά παραγγελία (On-Demand-Liquidity ή ODL) της Ripples στην Ιαπωνία, το XRP αυξήθηκε κατά 19% και σήμερα τυγχάνει διαπραγμάτευσης γύρω στα $0,70.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «οι Φιλιππίνες είναι ο τρίτος μεγαλύτερος προορισμός εμβασμάτων από την Ιαπωνία, με την Ιαπωνία (10,50%) να έχεις τις υψηλότερες χρεώσεις εμβασμάτων στον κόσμο, σχεδόν διπλάσιες από τον μέσο όρο όλων των χωρών της G8 (5,92%)».
Ωστόσο, η τελευταία συνεργασία της Ripple θα επιτρέψει να υπάρξουν φθηνότερες επιλογές με την αξιοποίηση του XRP και την εξάλειψη της προχρηματοδότησης.
Αυτή είναι η πρώτη on-demand εφαρμογή υπηρεσιών ρευστότητας (ODL) της Ripple στην Ιαπωνία και θέτει τις βάσεις για την αύξηση της υιοθέτησης crypto υπηρεσιών στην περιοχή.

www.bankignews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης