Τελευταία Νέα
Διεθνή

Φίλοι και συγγενείς δίνουν κουράγιο σε γυναίκα κάθε φορά που φεύγει για χημειοθεραπεία

Φίλοι και συγγενείς δίνουν κουράγιο σε γυναίκα κάθε φορά που φεύγει για χημειοθεραπεία
Φίλοι της μαζεύονταν στους δρόμους έξω από το σπίτι της με πλακάτ για να τραγουδήσουν και να χορέψουν κάθε που έφευγε για να κάνει τις θεραπείες της για τον καρκίνο
Μια νοσοκόμα με καρκίνο από τη Βρετανία ένιωσε μεγάλη χαρά όταν είδε τους φίλους της να έχουν συγκεντρωθεί στους δρόμους έξω από το σπίτι της για να της δίνουν κουράγιο κάθε φορά που ξεκινούσε να πάει στο νοσοκομείο για τις χημειοθεραπείες της.
Η 38χρονη Becs Tarley διαγνώστηκε με καρκίνο του στήθους τον Γενάρη του 2021 και αναγκάστηκε να ξεκινήσει χημειοθεραπείες εν μέσω περιορισμών κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
Οι φίλοι της το έκαναν κάθε εβδομάδα – μαζεύονταν στους δρόμους έξω από το σπίτι της με πλακάτ για να τραγουδήσουν και να χορέψουν κάθε που έφευγε για να κάνει τις θεραπείες της για τον καρκίνο.
Και έπειτα από 17 εβδομάδες, η θεραπεία της Becs έδειξε να έχει αποτέλεσμα και η μαμά δύο παιδιών από τη Βρετανία είναι καθ’ οδόν να χαρακτηριστεί ότι έχει ξεμπερδέψει από τον καρκίνο.
"Το να με εκπλήσσουν κάθε εβδομάδα, απλά έκανε τα πράγματα λιγάκι πιο εύκολα. Ήταν απλά καταπληκτικοί" είπε η Becs για τους αφοσιωμένους φίλους της που ήταν πάντα εκεί γι’ αυτήν.
"Το να βλέπω τα κουστούμια τους και τα χορευτικά τους και να έχουν ξοδέψει ολόκληρες ώρες για να κάνουν πρόβες, με έκανε να γελάω τόσο πολύ, μια πολύ δύσκολη περίοδο για μένα" λέει η Μπεξ, μιλώντας στη βρετανική ταμπλόιντ Daily Mail.
"Δεν μπορούσα να πιστέψω πόσοι πολλοί άνθρωποι ασχολήθηκαν! Οι άνθρωποι οδηγούσαν για ώρες απλά για να έρθουν να το κάνουν αυτό για μένα και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο πολύ ευγνώμων γι’ αυτό" λέει συγκινημένη η Becks.
"Προφανώς, υπάρχουν νοσοκόμες και γιατροί στις θεραπείες και δεν είσαι μόνη σου, αλλά στις κανονικές εποχές και με κανονικές συνθήκες χωρίς κορονοϊό έχεις και δικούς σου ανθρώπους να σε στηρίξουν" λέει η Becs για τη δύσκολη εμπειρία της που έγινε ακόμη πιο δύσκολη με την πανδημία.
"Η οικογένειά μου και οι φίλοι μου ένιωθαν ανίκανοι να με βοηθήσουν – κι έτσι θέλησαν να με κάνουν να χαρώ οργανώνοντας όλο αυτό" λέει η νοσοκόμα.
 
Δείτε το βίντεο:

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης